slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και απονομή ζωνών από τον Αθλητικό σύλλογο Ταε Κβο Ντο Ορέστης Βασίλης (φωτογραφίες)

Στην ασφυχτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Le Chalet πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τον ΑΣ Ταεκβοντό «Ορέστης Βασίλης», με παράλληλη απονομή ζωνών και βράβευση αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δάσκαλος του συλλόγου και παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Χρηστίδης που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αθλητές, γονείς και φίλους του αθλήματος, που για ακόμα μια χρονιά στηρίζουν το έργο του ΑΣ Ορέστης Βασίλης και την δική του προσπάθεια. Τόνισε επίσης την προσπάθεια του να εμφυσήσει στους μικρούς αθλητές την πειθαρχία και το αθλητικό ήθος.

Χαιρετισμό και βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη χρόνια σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις αλλά και αθλητές άλλων αγωνισμάτων που προσέφεραν στην πόλη έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης ο οποίος επεσήμανε ότι η πορεία του Αθλητικού συλλόγου είναι παράλληλη με την ανάπτυξη του τόπου μας και ευχήθηκε πάντα επιτυχίες. Μεταφέροντας δε το μήνυμα του Δημάρχου Μ. Τσέπελη τόνισε ότι ο Δήμος Ξάνθης θα είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και στις διοργανώσεις που προγραμματίζει ο σύλλογος για την νέα χρονιά.

Ακολούθησε η τιμητική απονομή ζωνών και DAN στους αθλητές και βραβεύσεις προς τους επιτυχόντες αθλητές των προαγωγικών εξετάσεων Ιανουαρίου και Ιουνίου.

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος ΤαεΚβοΝτο Ορέστης Βασίλης στα 15 χρόνια λειτουργιάς του καταγράφει:

  • 2η θέση σε Πανελλήνιο επίπεδο σαν Σύλλογος το 2009
  • Μία αθλήτρια στην Προολυμπιακή Ομάδα Νεανίδων το 2010 στο Μεξικό
  • Έναν αθλητή το 2013 στην Εθνική Ομάδα έφηβων σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊπέι
  • 53 Πανελληνιά Μετάλλια με μειοδοτήσεις για τα ΑΕΙ
  • Τρεις Πανευρωπαϊκές διακρίσεις με συμμέτοχες Αθλητριών στην Εθνική Ομάδα το 2018 και 2019
  • Και περισσότερα από 200 μετάλλια σε Διεθνείς Αγώνες OPEN σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης κάθε χρόνο αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου στελεχώνουν το Κλιμάκιο Επίλεκτων Αθλητών Βορείου Ελλάδος.

Τέλος ο Ορέστης Βασίλης έχει διοργανώσει στο παρελθόν δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα Πανελλήνιο Κύπελλο και ένα Διεθνές Πρωτάθλημα, με τους τοπικούς φορείς Νομαρχία – ΔΗΜΟ κλπ επενδύοντας στην προβολή και οικονομική ανάπτυξη της Ξανθής.

Σχετικά Άρθρα