Γενική

Κοντά στους παλιννοστούντες αδελφούς μας η Νέα Δημοκρατία

Η ΝΔ είναι αρωγός στη λύση κάθε ζητήματος, λύση η οποία θα διευκολύνει τη ζωή των συμπατριωτών μας
Δήλωση Γραμματέα της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Γ. Γιάνναρη: Οι εκλογές της 6 ης Μαΐου είναι ίσως οι πλέον σημαντικές εκλογές μετά την Μεταπολίτευση. Εν μέσω ατμόσφαιρας  εθνικής  κατάθλιψης ο Αντώνη Σαμαράς, όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει την πίστη του στις δυνατότητες της Ελλάδας και του λαού μας. Την διακυβέρνηση της χώρας και την χάραξη της ανορθωτικής πορείας της πατρίδας μας πρέπει να αναλάβουν άνθρωποι οι οποίοι πάνω απ’ όλα πιστεύουν στον Ελληνικό Λαό.
Παράλληλα με την έξοδο από την κρίση, η Νέα Δημοκρατία αποδίδει μεγάλη σημασία  στα ιδιαίτερα προβλήματα ευπαθών ομάδων της Ελληνικής Κοινωνίας.
Στην περιοχή της Θράκης συνυπάρχουν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες. Οι  Μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας όντας πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας απολαμβάνουν  τα ίδια δικαιώματα και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις όπως ο κάθε πολίτης της πατρίδας μας. Η πατρίδα τους είναι η Ελλάδα. Η πλήρης και ισότιμη συμμετοχή τους σε μια δημοκρατική, ευημερούσα ευρωπαϊκή κοινωνία αποτελεί την καλύτερη εγγύηση της δικής τους προκοπής και του μέλλοντος των παιδιών τους.
Με την υιοθέτηση και εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών, τίθεται ως στόχος να  δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να ενσωματωθούν πλήρως οι Έλληνες Ρομά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, στην ελληνική κοινωνία. Ιδιαίτερης σημασίας τομέας είναι η εκπαίδευση των παιδιών Ρομά, ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν ευκαιρίες στη ζωή, που δυστυχώς, οι γονείς τους στερήθηκαν.
Αναφορικά με τους Παλιννοστούντες, η Νέα Δημοκρατία είναι αρωγός στη λύση κάθε ζητήματος, λύση η οποία θα διευκολύνει τη ζωή των συμπατριωτών μας οι οποίοι ήρθαν μετά από δεκαετίες προσφυγιάς στη μητέρα πατρίδα  αντιμετωπίζοντας  πολλές δυσκολίες στην νέα τους ζωή.
Οι  Έλληνες πρέπει να έχουμε πίστη στην πατρίδα μας, πίστη στο Ελληνικό Έθνος, πίστη  στη αξιοσύνη του λαού μας. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Ξάνθη, 29 Απριλίου 2012

Σχετικά Άρθρα