slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Κομοτηναίος ρήμαζε επιχειρήσεις στην Ξάνθη. Τον συνέλαβε η ΔΙΑΣ μέσα σε μαγαζί το οποίο επιχείρησε να κλέψει χθες βράδυ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 13/14-9-2019, στην πόλη της Ξάνθης.

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 14/15-9-2019, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις, προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα, ένα tablet, ένα ρολόι χειρός, ένα βραχιόλι, έναν κουμπαρά και διάφορα κλειδιά και έγγραφα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Κατασχέθηκαν επιπλέον, μεταξύ άλλων, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 10 ρολόγια χειρός, 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα κοσμήματα και είδη υπόδησης, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται καθώς επίσης 4 διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα