Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κολοτουμπ@ ολκής από τον Αλέξη… πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ και το 15!!!

alekshs komanetsi

Ε ρε τι ακούνε τα αυτάκια μου και τι βλέπουν πάλι τα ματάκια μου… ο Αλέξης ο Κομανέτσι… ο Τσίπρας ήθελα να πω, την έκανε την κολοτούμπα. Είπε χθες βράδυ ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί κανονικά και το 2015!!!! Και βλέπουμε από το 16!!!

«Eάν η χώρα κινηθεί το επόμενο διάστημα σε ομαλό πλαίσιο και πιάσουμε τους στόχους μας για πρωτογενές πλεόνασμα 1,2% και ανάπτυξη 1,4%, πιστεύουμε να μπορέσουμε στο δεύτερο εξάμηνο να δούμε το θέμα του ΕΝΦΙΑ» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Εάν δεν το καταφέρουμε αυτό και θέλω να είμαι ειλικρινής δεν θα είναι θέμα τρόικας, θα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Δεν θα μπορέσουμε” σημείωσε. “Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ συνεπώς και του αφορολόγητου, έχει να κάνει με την πορεία της οικονομίας και τις δυνατότητες που θα έχουμε να μπορέσουμε ανταποκριθούμε στους στόχους μας. Αλλιώς θα πάει για το 2016”, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Το μεγαλύτερο επιχείρημα προεκλογικά για τον Σύριζα ήταν ο ΕΝΦΙΑ αυτό έφαγε την Ν.Δ. και πολλοί είναι θυμωμένοι με την κεντροδεξιά για αυτόν και μόνο τον λόγο… (Λέτε να φάει και τον Αλέξη;)

Το βίντεο

Σχετικά Άρθρα