slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καφφετζής Κωνσταντίνος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη

Βιογραφικό σημείωμα

Η καταγωγή μου είναι από την Κυψέλη Ξάνθης αλλά μένω μόνιμα στην Ξάνθη τα τελευταία 28 χρόνια όπου δραστηριοποιούμε επιχειρηματικά. Είμαι πρόεδρος του ομίλου των εταιρειών  Kaffetzis.Co– Εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας (Security) – Εταιρίας πώλησης και ενοικίασης αυτοκινήτων, δίνοντας εργασία σε δεκάδες εργαζόμενους. Ταυτόχρονα είναι πρόεδρος του εμπορικού τμήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Είμαι πατέρας 2 παιδιών και γνωρίζω προσωπικά τα προβλήματα και τις ανάγκες των παιδιών στο σχολείο, ένα σχολείο που ανήκει πλέον στον Δήμο.

Θα ήθελα την στήριξη σας, όχι για να σας υποσχεθώ ότι θα κάνω, πεζοδρόμια, δρόμους, παιδικές χαρές, πάρκα, αθλητικούς χώρους, καθώς πιστεύω ότι αυτά είναι στην υποχρέωση του Δήμου και δεν δέχομαι εγώ προσωπικά να μου λέει κάποιος ότι θα τα κάνει, θα τα σχεδιάσει, θα τα εντάξει σε προγράμματα….. θα, θα, θα.

Αυτά είναι αυτονόητα ή θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και αυτοί που υπόσχονται  τα αυτονόητα έπρεπε να ντρέπονται τους συνδημότες τους.

Εγώ θέλω και μπορώ να σας υποσχεθώ  ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να συμβάλλω στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, να κάνω προσπάθεια να ενεργοποιήσω δεκάδες αναξιοποίητα Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα δώσουν μια ανάσα στους ανέργους και μια ελπίδα στους επιχειρηματίες.

Ζητώ την στήριξη σας για να δημιουργήσουμε μαζί μια ελπίδα στην πόλη των χρωμάτων,  μια ελπίδα για όλους τους Δημότες για να μπορούν να χαρούν αυτοί και οι οικογένειες τους αυτά που σας υπόσχονται οι άλλοι εδώ και πολλά χρόνια αλλά τα θυμούνται μόνο προεκλογικά.

Καφφετζής Κωνσταντίνος

υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη

Σχετικά Άρθρα