Κοινωνία Τελευταία Νέα

Καταγγελία γονιών του Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ της Ξάνθης. Κομματική εκμετάλλευση από την Αριστερά… Έβγαλαν ανακοίνωση χωρίς να τους ρωτήσουν…

Εμείς, οι γονείς που τα παιδιά μας φοιτούν στο Α’ Δημοτικό Σχολειό Ξάνθης ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτούσια την χθεσινή (9-10-2016) ανακοίνωση του Δ.Σ.  Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης σχετικά με τα παιδιά των μεταναστών  και την μη ύπαρξη αντιρρήσεων  για την εγγραφή τους στο σχολείο μας   , καθώς  εξεδόθη  αυθαίρετα και καταχρηστικά , χωρίς  ποτέ εμείς οι γονείς  να ερωτηθούμε σχετικά. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι σήμερα Κυριακή 9-10-2016, πληροφορηθήκαμε όλα τα ανωτέρω από το …διαδίκτυο. Aυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !   Στην ανακοίνωση αυτή  αναφέρεται ότι όσα περιέχονται σε αυτήν  έχουν συναποφασιστεί  ομόφωνα στην πρώτη συνεδρίασή του Δ.Σ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την φετινή χρονιά !!! Όμως στην ακόλουθη επικοινωνία μας σήμερα το πρωί, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης , πληροφορηθήκαμε ότι  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΟ ΔΣ και ότι ουδέν γνωρίζει (αυτή) σχετικά με την  δημοσιευθείσα  ανακοίνωση.  Πληροφορηθήκαμε ακόμη ότι κατόπιν των διαμαρτυριών μας , θα γινόταν συνεδρίαση , σήμερα το απόγευμα !!!

Εμείς ως γονείς μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  ΔΕΝ  θέλουμε το σχολείο μας να γίνει ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ  της πολιτικής και ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ μικροκομματικών συμφερόντων από κάποια  μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  που ενδιαφέρονται ενδεχομένως να “κτίσουν” κομματικές/πολιτικές καριέρες.

Ήδη το σχολείο μας έχει τα δικά του πολύ σοβαρά  προβλήματα με τα οποία πρέπει  άμεσα να ασχοληθούν  τα μέλη του ΔΣ και   δεν  είναι τα παιδιά των προσφύγων /μεταναστών  το ζήτημα με το οποίο θα έπρεπε το ΔΣ να ξεκινήσει την  πρώτη του συνεδρίαση (αν ποτέ έγινε τέτοια η άλλως γίνει εσπευσμένα …πριν περάσει η ημέρα).

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΕΜΕΙΣ , ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ  ΤΟΥ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  ΚΑΙ  ΖΗΤΟΥΜΕ  :

Α) Ποτέ ξανά  στο μέλλον , να μην επιχειρηθεί από ορισμένους στον Σύλλογο  Γονέων και κηδεμόνων  του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  να μιλούν δημόσια  για λογαριασμό των γονέων και κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  , χωρίς προηγουμένως να ερωτηθούμε  και χωρίς να έχει προηγηθεί  διάλογος και να έχουν ληφθεί κατόπιν  σχετικές αποφάσεις.

Β) ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ Ο Σύλλογος  Γονέων και κηδεμόνων  του Α ‘Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  ΑΠΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Οι γονείς των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα