slider Έβρος Τελευταία Νέα

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

«Συναγερμός» χτύπησε προχθές στις αστυνομικές αρχές του Έβρου μετά την καταγγελία πατέρα από την Αλεξανδρούπολη για απόπειρα αρπαγής της ανήλικης κόρης του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα άγνωστος προσπάθησε να “αρπάξει” την ανήλικη κόρη του, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου μένουν, στην περιοχή ΚΕΓΕ.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το ανήλικο κοριτσάκι στεκόταν μπροστά στην εξώπορτα του σπιτιού της, ένας άγνωστος με γκρι αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από την οικοδομή εισήλθε στον αύλειο χώρο και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, όπως επισημαίνει ο πατέρας της.

Χάρη στη γρήγορη αντίδραση του παιδιού, ο άγνωστος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το “έργο” του μιας και η μικρή έτρεξε και μπήκε γρήγορα στην οικοδομή.

Τι λέει η αστυνομία

Η αστυνομία της περιοχής ερευνά το περιστατικό αλλά διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες στην περιοχή. Τέλος, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο πατέρας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Αληθινό περιστατικό…. Στις 14:30 σήμερα ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού χρώματος γκρι σταμάτησε μπροστά από την πυλωτή του σπιτιού μου και ενώ η κόρη μου χτύπησε το κουδούνι για να ανέβει στο σπίτι, ο οδηγός βγήκε, με σταματημένο το αυτοκίνητο στον δρόμο, κατευθύνθηκε προς την πυλωτή μας και έκανε κίνηση να την πιάσει. Η κόρη μου πήγε πίσω από ένα αυτοκίνητο της πυλωτής, έκανε έναν κύκλο και μπήκε στην κεντρική πόρτα της οικοδομής και αυτός έφυγε. Τα στοιχεία που έχω δεν μπορώ να τα αποδείξω διότι είναι λεγόμεναο της κόρης μου ( παιδί). Το γεγονός ότι και σε μένα και στην γυναίκα μου είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα με διαφορά ωρών χωρίς καμία αντίφαση, μπορώ να πω ότι δεν λέει ψέμματα. Επίσης είναι παιδί πολύ παρατηρητικό με περιέργεια για τα πάντα με πολύ καλό ενθυμητικό. Τα στοιχεία είναι τα εξής:

  1. Αυτοκίνητο μικρό ( πιθανόν όχι σεντάν), χρώματος γκρι.
    2. 2 άτομα, οδηγός άντρας, συνοδηγός γυναίκα η οποία δεν κοίταζε καθόλου το περιστατικό.
    3. Ο άντρας είχε μουστάκι και πρόσωπο χρώματος μελαμψός.
    4. Το αυτοκίνητο πιθανόν ήταν λασπωμένο με γρατσουνιές και λακούβες.
    5. Περιοχή παλαιού νεκροταφείου, πάρκο δίπλα από το νεκροταφείο, περιοχή ΚΕΓΕ- Αλεξανδρούπολη.
    6. Η αστυνομία είναι ενήμερη για το περιστατικό ( ήρθαν τρεις μηχανές ΔΙΑΣ).

Σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμώ την τρομοκρατία και τον φόβο αλλά στόχος μου είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του κόσμου και η αυξανόμενη προσοχή των γονέων για περίεργα αυτοκίνητα με περίεργους ανθρώπους. Τέλος ελπίζω να έκανε λάθος η κόρη μου και να μην ήταν κάτι το επικίνδυνο. Στην άλλη περίπτωση που το γεγονός αληθεύει η τύχη ήταν με το μέρος μας. Αν θέλετε το κοινοποιείται προς ενημέρωση των φίλων σας.

Σχετικά Άρθρα