slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Καρναβάλι Ξάνθης 2019: Σήμερα το μεσημέρι συναυλία Αμαριλλύς – opening DJ Morrello!!! Το βράδυ η νυχτερινή παρέλαση με DJ τον VitaPi

Σάββατο 9 Μαρτίου

Πλατεία Δημοκρατίας

13:00

Συναυλία Αμαριλλύς

Η Αμαρυλλίς βρίσκεται στην καλύτερη και την πιο δημιουργική στιγμή της καριέρας της. Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και soldout εμφανίσεις, επιστρέφει πιο ανανεωμένη και «έτοιμη» από ποτέ. Έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες και τραγούδια «σταθμούς» στην πορεία της έως τώρα, γραμμένα από μεγάλους και καταξιωμένους δημιουργούς, έρχεται στην μεγάλη γιορτή της Ξάνθης με μοναδικό στόχο να ξεσηκώσει το κοινό και να δώσει μία διαφορετική, δυναμική και ξεχωριστή νότα.

 

19:30

Βραδινή καρναβαλική παρέλαση

Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής, παρουσιάζουν τα αποκριάτικα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής. Ξεκινώντας από την διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας, θα παρελάσουν χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς. Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας όπου το γλέντι θα συνεχιστεί μ’ ένα ξέφρενο πάρτι. Μουσική επένδυση από τον dj VitaPi.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτεί ο σύλλογος «Θάμυρις» για την καλύτερη παράσταση και η «Θρακική Θεατρική Σκηνή» για την καλύτερη στολή στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018.

 

 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

10:00

Εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής μάσκας ΙΙΙ.

Το εργαστήριο ζωγραφικής της ΦΕΞ καλεί τους μικρούς του φίλους να κατασκευάσουν και να ζωγραφίσουν τις μάσκες που θα φορέσουν στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. Υπεύθυνη: Μαρκέτα Σπανού. Πληροφορίες στο τηλ 2541025421. Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

 

ΣπίτιΠολιτισμούΦΕΞ

22:00

Carnival Latin Party

Το εργαστήρι latin της Φ.Ε.Ξ, διοργανώνει το CarnivalLatinParty με πολύ κέφι και χορό και παρουσιάσεις από το σύνολο των μαθητών του. Στοεργαστήριοδιδάσκονταιοιχοροί Salsa Cubana, Rueda de Casino, Bachata, Merengue, Rumba Cubana, Reggaeton, Kizomba, Paso Doble, Samba, Cha-cha. Σας περιμένουμε… στο πάρτυ μας…

Οργάνωση ΦΕΞ / Εργαστήρι LatinSalsa της ΦΕΞ

 

Καπναποθήκη ΦΕΞ, Πλάτωνος 27

22:30

ColorMilonga – TangoAires

Η ομάδα TangoAires της ΦΕΞ, διοργανώνει ‘ColorMilonga’ με “tangoshow”. Φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς Tango, του πιο ερωτικού χορού! Η ομάδα TangoAires της ΦΕΞ οργανώνει μαθήματα εκμάθησης Αργεντίνικου Tango για αρχάριους και προχωρημένους, χορούς – milonga – ποιητικές βραδιές και άλλες δράσεις φέροντας τους ενδιαφερόμενους κοντά στην αργεντίνικη κουλτούρα.

Οργάνωση ΦΕΞ / Εργαστήρι TangoAires της ΦΕΞ

 

 

Σχετικά Άρθρα