slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Κανένα πρόβλημα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… φτάνει σε λίγο στην Ίμβρο (μικρή καθυστέρηση στα Ελληνοτουρκικά σύνορα)

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε στην διέλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα σύνορο του Έβρου με την Τουρκία με προορισμό την Ίμβρο. Ο κ. Μητσοτάκης όπως είχε προγραμματίσει κατευθύνεται αυτήν την ώρα στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Στον συνοριακό σταθμό διαπιστώθηκε (από την συνοδεία του) ότι δεν είχαν μαζί τους το διαβατήριό του Προέδρου και υπήρξε μικρή αναμονή στο Ελληνικό φυλάκιο μέχρι να του φέρουν το διαβατήριο και να περάσει στην Τουρκική πλευρά. Αυτήν την ώρα όλη η Ελληνική αντιπροσωπεία μαζί μάλιστα και με τον Σύμβουλο του Προέδρου (ο οποίος ενδιαφέρεται να κατέλθει και σαν υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας) κ. Μακάριο Λαζαρίδη είναι στο καράβι και σε λίγο φτάνουν στην Ίμβρο.

Νωρίτερα σήμερα στην Αλεξανδρούπολη:

Να δώσει οριστικό τέλος «εδώ και τώρα» στην παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων αξιωματικών στις φυλακές της Αδριανούπολης κάλεσε την Τουρκία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ελευθερίων στην Αλεξανδρούπολη.

«Πέρασαν 98 χρόνια από τότε που ο άνεμος ελευθερίας φύσηξε στην Αλεξανδρούπολη, ολοκληρώνοντας την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό. Μια ελευθερία, δυστυχώς, την οποία δεν απολαμβάνουν εδώ και 2,5 μήνες οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως στις φυλακές Αδριανούπολης», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα