Face to Face slider Τελευταία Νέα

Καμιά ελπίδα για την Ξάνθη… Δημοτικοί Σύμβουλοι που παίρνουν αποφάσεις για εμάς κοινοποιούν το κείμενο «Αναρωτιόμουν πού ήταν όλοι!» και το «Όλα όσα έχεις δημοσιεύσει γίνονται δημόσια από αύριο»!!!

Δεν υπάρχει ελπίδα για την Ξάνθη. Δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίζουν και παίρνουν αποφάσεις για την πόλη μας, πιστεύουν στις fake δημοσιεύσεις και όχι μόνο αυτό αλλά και τις δημοσιεύουν στο προφίλ τους στο fcaebook. Πρόκειται για δημοσιεύσεις spam που τις γράφει ένας και πολύ εύκολα μπορέις να καταλάβεις ότι είναι μούφα.

Τα δύο κείμενα είναι τα παρακάτω

Κείμενο 1

Προθεσμία αύριο!!! Όλα όσα έχεις δημοσιευσει γίνονται δημόσια από αύριο. Ακόμα και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες που δεν επιτρέπονται. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλής παρά λυπημένος. Το κανάλι 13 μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook. Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook να έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook οτι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή μπει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό με εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύτει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση στις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσης κατάστασης. Δεν συμμερίζονται. Καντε αντιγραφή και επικόλληση για να είστε στην ασφαλή μερια..

 

Κείμενο 2

Αναρωτιόμουν πού ήταν όλοι!
Αυτό είναι καλό να το γνωρίζουμε: είναι γελοίο να έχουμε 600 φίλους και μόνο 25 επιτρέπεται να δουν τη θέση μου.
Αγνόησα αυτή τη δημοσίευση νωρίτερα, αλλά δουλεύει!! Έχω νέα. Βλέπω δημοσιεύσεις από ανθρώπους που έχω να δω χρόνια.
Δείτε πώς μπορείτε να παράκαμψει το σύστημα το fb που έχει τώρα στη θέση του που περιορίζει τις δημοσιεύσεις στις ενημερώσεις σας.
Ο νέος τους αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους – περίπου 25-που θα διαβάσουν τις δημοσιεύσεις σας. Επομένως,
Κράτα το δάχτυλό σου οπουδήποτε σε αυτή τη δημοσίευση και το “αντίγραφο” θα εμφανιστεί. Πατήστε “αντιγραφή”. μετά πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Η “πάστα” θα εμφανιστεί και θα κάνει κλικ στην πάστα.
Αυτό θα παρακάμψει το σύστημα.
Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, κάντε μου μια χάρη και αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο… ένα ” γεια,” ένα αυτοκόλλητο, ό, τι θέλετε, έτσι θα εμφανίζονται στις ενημερώσεις μου !! Δουλεύει!!

Σχετικά Άρθρα