Λάσπη Τελευταία Νέα

Καλύτερα Βουλγαρία κύριοι του Σύριζα… καλύτερα Βουλγαρία

Ακούω διάφορους αριστερούς να μιλάνε υποτιμητικά για την γειτονική Βουλγαρία και να εκφράζουν τους φόβους τους για την βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, με την εφαρμογή των νέων μέτρων… Τι ακριβός φοβούνται οι εθνοπατρίκιοι/ ιες από μια βουλγαροποίηση ή ρουμανοποίηση;

Φοιτητές συμπολίτες μας που σπουδάζουν στη γειτονική χώρα μας περιγράφουν: Οι βουλευτές της γειτονικής χώρας, Βουλγαρίας, «αποζημιώνονται» με το πενταπλάσιο περίπου του Μ.Ο. των μισθών, που είναι 600 λέβα επί 5 ίσον με 3.000 λέβα ή 1.500 ευρώ, χωρίς γραμματειακή υποστήριξη, χωρίς κρατικό αυτοκίνητο, χωρίς ανασυγκρότηση γραφείου, χωρίς επίδομα ενοικίου για τους επαρχιώτες κλπ!!!!!!!!!

Τα δημόσια σχολεία διαθέτουν κρατικά λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών, οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν άψογα, στα σύνορα ο έλεγχος γίνεται από Βούλγαρους αστυνομικούς που μετακινήθηκαν στα Ελληνικά φυλάκια από έλλειψη Ελλήνων αστυνομικών, οι Βούλγαροι τελωνειακοί ακατάσχετοι προβαίνουν σε έλεγχο των εισαγομένων προϊόντων ελέγχοντας φορτηγά, λεωφορεία και Ι.Χ. παρά τις οδηγίες της Ε.Ε. για ελεύθερη διακίνηση προσώπων, υπηρεσιών και εμπορευμάτων εντός της Ε.Ε. και πολλά άλλα. (Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουνε κάποια από τα θετικά των γειτόνων μας που είναι Ευρωπαίοι… εμείς δεν ξέρω αν με τα καμώματα μερίδας του Σύριζα θα παραμείνουμε στην Ευρώπη ή θα προσαρτηθούμε στην Αφρική!!!).

Σχετικά Άρθρα