Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Υπόθεση Παναγόπουλου: Βγήκε ο Περικλής Παναγόπουλος στα τηλεοπτικά κανάλια και δήλωσε πως όλες τις ημέρες της απαγωγής ότι έβλεπε μόνο MEGA.

Έσκασαν τα άλλα κανάλια και τι βρώμα σκέφτηκαν να πετάξουν λέτε; Ότι ο Παναγόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι άκουσε διάφορα σενάρια τα οποία δεν ευσταθούν (υπονοώντας ότι το MEGA μετέδιδε σενάρια επιστημονικής φαντασίας…)
Ε ρε η ζήλια να ήταν ψώρα!

Ορκίστηκε και ο ΟΜΠΑΜΑΣ όχι έναν αλλά δέκα χορούς έκαναν προς τιμήν του.

Η κυρία Ομπάμα δεν ήξερε πώς να χαμογελάσει για να βγει χαρούμενη στο φακό…

Ας ελπίσουμε να ξημερώσει αύριο μια καλύτερη ημέρα για την ανθρωπότητα με λιγότερους πολέμους και καταστροφές. Το ευχόμαστε αλλά δεν το ελπίζουμε…

Το Μάρτιο θα πάει και ο Πρωθυπουργός μας να τον επισκεφτεί στον Λευκό Οίκο (επ ευκαιρίας της επίσκεψης του στην ομογένεια.) για γλύψ… συγνώμη, για να γνωρίσει τον πρόεδρο!

Είπα Ομογένεια και θυμήθηκα έναν φίλο που τηλεφώνησε χτες από την Αμερική στον ραδιοφωνικό μας σταθμό στον TOP FM στους 96,9 ζητώντας να αφιερώσει τραγούδια στους φίλους του στην Ελλάδα.

Στην σελίδα www.top969.gr ολόκληρη η ομογένεια έχει την δυνατότητα να μας ακούσει ζωντανά στο διαδίκτυο με ένα μόνο κλίκ.

Πολύ καλά έμαθα πως πήγε ο χορός του ΚΑΠΗ στον Απόλλωνα. Πάνω από 750 άτομα τίμησαν την πρόσκληση του ΚΑΠΗ Ξάνθης και παραβρέθηκαν στο κόψιμο της Πίτας. Πάντως τυχερός ακόμη δεν βρέθηκε για το φλουρί. Αναζητείται..

Σχετικά Άρθρα