Γενική

Καλή σας Ημέρα Φίλες και Φίλοι της Στήλης Ζέπελιν!

Για ψώνια πήγα στο Grand Μασούτη και ποιον είδα λέτε;
Τον Κιντάνα (παίχτη της Σκόντα) να ψωνίζει μαζί με την σύζυγό του. Το καλάθι τους ήταν γεμάτο με κάθε λογής προϊόντα. Μάλιστα ψώνισαν και από τον πάγκο των κρεατικών και των λαχανικών.

Πολλές βροχές αλλά πολύ μαλακό κλίμα έχουμε τον τελευταίο καιρό στην Ξάνθη. Μια φίλη από την Ρωσία (που κατοικεί στην πόλη μας) είπε πως στην πόλη της ενώ πριν από πέντε χρόνια είχε- 25 βαθμούς τώρα έχει- 2. Ύστερά εμείς με ένα χειμώνα το πιο πολύ- 3 τι περιμένεις σε λίγο θα έχουμε καλοκαίρι στη μέση του χειμώνα!

Μην ξεχάσετε τον χορό του συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης στο κέντρο «Πολιτεία» το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 20:00 το βράδυ.

Διχασμένοι φαίνεται πως είναι οι αγρότες καθώς από τη μια, όσοι συναντήθηκαν με τον υπουργό δήλωσαν ότι έγινε ένα βήμα συνεννόησης και από την άλλη κάποιοι άλλοι αγρότες κρατούν κλειστή την Εθνική Οδό. (Ούι και ξεούι)!

Από την πλευρά του, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι ο διάλογος για την γεωργία θα αρχίσει όταν ανοίξουν οι δρόμοι. (Ανοίξτε τους ρε παιδιά μπας και γίνει κάτι).

Κάποια μπλόκα μένουν μονίμως κλειστά κάποια ακολουθούν την τακτική του άνοιξε κλείσε (βλέπε Μπλόκο Χρυσούπολης και Νέστου).

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε!

Σχετικά Άρθρα