slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Καλά πάει η ανακατασκευή του καμένου σπιτιού στον Πετεινό. Βοήθησε κι εσύ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου

ΘΕΜΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣγια ΠΥΡΟΠΛΗΚΤHΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

(Εν ενεργεία Μόνιμος Υπαξιωματικός σε Μονάδα της ΞΑΝΘΗΣ)

ΣΧΕΤ: Απόσπασμα Βιβλίου Συμβάντων ΠυροσβεστικήςΥπηρεσίας Ξάνθης/ 27-12-‘18

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό,

1.Σας πληροφορούμε για την ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά,στις 27Δεκ.2018, της οικίας του ΕΜΘ Αρχιλοχία(ΤΧ). Παπαδόπουλου Γρηγορίου, στο χωριό ΠΕΤΕΙΝΟΣ Ξάνθης. Η οικογένεια του αποτελείται από τη σύζυγό του Ελένη Κακλαμάνου (άνεργη), τα δύο (2) ανήλικα παιδιά από τα οποία το 1πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα και την πεθερά με κινητική αναπηρία 85% (κατάκοιτη).

  1. Το Δ’ Σ. Στρατού, επιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή με λήψη των κατάλληλων μέτρων για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών της οικογενείας (παροχή προσωρινής στέγασης, κλπ).Το ΓΕΣ ενημερώθηκε και διέθεσε σχετικό κονδύλιο,στο πλαίσιο της μέριμνας του Προσωπικού του. Οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν και είναι συγκινητική ηβοήθεια των ε.ε.συναδέλφων του, όσο και των κατοίκων.
  2. Το Παράρτημα,αφού,επικοινώνησε με την πυρόπληκτη Οικογένεια και διαπίστωσε το μέγεθος της ολοκληρωτικής καταστροφήςτις πολλαπλές ανάγκες της, (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ενδυμασία και λοιπός εξοπλισμός),καθότι σύμφωνα με την έκθεση της Π.Υ.Ξάνθης, δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο πλην της τοιχοποιίας, θεωρεί ότι είναι ανάγκη να συνδράμουμε την οικογένεια και

                        ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ προς ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

για την οικονομική βοήθεια, επιλέγοντας από τους παρακάτω τρόπους:

α. ΑΤΟΜΙΚΗΚΑΤΑΘΕΣΗ σε Τραπεζικό Λογαριασμό της (ΕΤΕ)

Κατάθεσητουεπιθυμητού ποσού  στοντραπεζικό λογαριασμό ΕΤΕ,με ΙΒΑΝ:GR 2301102070000020763091004 και ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ: ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΣ.( σύζυγος του), με την αιτιολογία ‘’ΔΩΡΕΑ’’

β.ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΥΛΙΚΩΝ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡ.ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΕΠΙΠΛΑ)-

Όσοι επιθυμούν , δύναται να βοηθήσουν σε απευθείας επικοινωνία για συνεννόηση με την οικογένεια, στα τηλέφωνα: 6995811639  και 6996925292.

γ. ΜΕΤΡΗΤΑστο Παράρτημα (Κάτοικοι Ξάνθης)

Στα Γραφεία μας, άνοιξε ”ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ”,που δέχεταιτη δική σας προσφορά.Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι για την εκτέλεση συγκεκριμένης εργασίας (π.χ. κουφώματα, υαλοπίνακες ή ηλεκτρικά είδη, κλπ) ή κατάθεση στο Λογαριασμό.Παράκληση το ελάχιστο ποσό βοήθειας :5 €. 

  1. Παρακαλούμε για την εκ μέρους σας βοήθεια,μέχρι 20 Φεβ.2019.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα