slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Και τα Άβδηρα στηρίζουν Νέα Δημοκρατία και Δημήτρη Σαλτούρο… πάει δυναμικά ο υπ. Βουλευτής (φωτογραφίες)

Στην έδρα του Δήμου Αβδήρων, τη Γενισέα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/06/2019 ο Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κος Σαλτούρος άκουσε με προσοχή τις απόψεις και τους προβληματισμούς των δημοτών της περιοχής και δεσμεύθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, μέσα από τη συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων του Νομού, αλλά και με οδηγό  την αμφίδρομη εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και φορέων.

Ο Δημήτρης Σαλτούρος είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και εμπόρους, στη διάρκεια της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στη Γενισέα.

Στη συνέχεια, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε το Δημαρχείο των Αβδήρων και αφού είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους Αντιδημάρχους, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Γιώργο Τσιτιρίδη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα αλλά και τα σχέδια ανάπτυξης του Δήμου. Ο κος Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στον κο Σαλτούρο και εξέφρασε την αισιοδοξία του τόσο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Τέλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων, όπου συζήτησε για τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την εκτίμησή του προς το Σώμα.

Σχετικά Άρθρα