slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Και δύο και πλούσιες οι εκδόσεις βενζίνης για το νέο Ford Puma

Η Ford ανακοίνωσε επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Puma αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι εκτός των δύο ήπια υβριδικών εκδόσεων θα έχει στη φαρέτρα του και δύο βενζινοκίνητες με 95 και 125 ίππους.

Η νέα πρόταση της Ford στα μικρά SUV συνεχίζει να ταράζει τα νερά μετά και τα νεότερα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη μάρκα. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι το νέο Puma θα προσφέρεται αποκλειστικά σε δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις που έχουν ως βάση τους τον 1.000άρη Ecoboost με απόδοση 125 και 155 άλογα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ford Ελλάδος έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές του μοντέλου για την Ελλάδα στις πλουσιότατες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις Titanium και ST-Line, ξεκινώντας από τις 20.097 ευρώ.

Σημειώστε πως, η εισαγωγική έκδοση έρχεται με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ (κάτι πρωτόγνωρο για την κατηγορία), πρωτοποριακή τεχνολογία διασυνδεδεμένου αυτοκινήτου με ενσωματωμένο modem που επιτρέπει στο νέο Puma να είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο internet, σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3 με οθόνη αφής 8 ιντσών (συμβατό με AppleCarPlay και AndroidAuto), ασύρματης φόρτιση, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED και αυτόματους προβολείς κ.ά.

Νέα προσθήκη στη γκάμα του Puma, ο πολυβραβευμένος 1.000άρης βενζινοκινητήρας Ecoboost σε δύο εκδόσεις ισχύος με 95 και 125 άλογα και ροπή 170 Nm που συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις η Ford υπόσχεται μικτή κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με το νεότερο πρότυπο μετρήσεων WLTP. Όσον αφορά στις ήπια υβριδικές εκδόσεις η εταιρεία ανακοινώνει 5,4 λτ./100 χλμ. σε μικτό κύκλο για το 125άρι και 5,5 λτ./100 χλμ. για την έκδοση των 155 ίππων.

Ford Blue Service από την Γραμμή Ξάνθη

Η υπηρεσία Ford BlueService έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το Ford σας σε άριστη κατάσταση και να σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε το αυτοκίνητο σας στο έπακρο… καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμη. Το ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, σας απελευθερώνει και σας επιτρέπει να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Ενώ θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας όπου και αν βρίσκεστε.

Μάθετε για τις υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε ως ιδιοκτήτης ενός Ford: είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάτε πιο μακριά.

Πληροφορίες στο τηλ. 2541072260 και στην Γραμμή Ξάνθη 2ο χλμ Ξάνθης – Λάγους

Σχετικά Άρθρα