slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια (τρίχες κατσαρές)

            Ο ¨Πρόεδρος του 15μελούς¨, ο πρώην ¨καταληψίας¨, ο ¨απόφοιτος¨ του Πολυτεχνείου, ο ουδέποτε εργασθείς (όπως και ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και όλη αυτή η σαπίλα που μας κυβερνούσε τόσα χρόνια), διαβάζω στον τύπο ότι βολοδέρνεται μόνος του στου Μαξίμου, μετά την κατακραυγή για την προδοσία στο ¨Μακεδονικό¨, τις πλημμύρες στην Μάνδρα, την πρωτόγνωρη καταστροφή στο Μάτι Αττικής και τις πιέσεις των ¨μπολσεβίκων¨ για ανασχηματισμό της αποτυχημένης Κυβέρνησης των ψευτοαριστεροδημοκρατών.

Τα επικοινωνιακά ¨αφηγήματα¨ του Τσίπρα και της παρέας του έλαβαν τέλος και τώρα ο ¨νεαράς ηλικίας¨ πνευματικός του πατέρας, Φλαμπουράρης, με τους ¨Τσιπροφύλακες¨¨ Παππά και Τζανακόπουλο σχεδιάζουν τις ¨φιέστες¨ για την ¨καθαρή έξοδο¨ από τα Μνημόνια. Ο ¨συμβουλάτορας¨ του Τσίπρα Θανάσης Καρτερός (αυτός ακόμη ζει στην εποχή του Γκρομίκο) ασχολείται με την θεατρική παράσταση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τι θα εξαγγείλει ο κύριος Πρωθυπουργός, τι θα υποσχεθεί στον ¨φτωχό Ρουμανοκατσιβελοπακιστανόβλαχο¨ ψηφοφόρο του (¨κοινωνική πολιτική¨ την αποκαλεί, που ασκείται εις βάρος της κοινωνίας και  υπέρ της επικοινωνίας, όπως γράφει ο Σπύρος Καβουνίδης σε άρθρο του στο ¨ΒΗΜΑ¨ της 5-8-2018). Διαθέτει ο Τσίπρας πλεονάσματα από τα βαρύτατα φορομπηχτικά μέτρα τα οποία θα σκορπίσει προεκλογικά στα χαχόλια ψηφοφόρους του.

Ο  Έλληνας έκανε πολλά χρόνια υπομονή, έχασε τη δουλεία του, μειώθηκε η σύνταξή του, έφυγε το παιδί του στην ξενιτιά για να βρει δουλειά, έχασε το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του κι’ αυτοί οι άχρηστοι καυχώνται ότι ήλθαν για να σώσουν τον τόπο, να καταργήσουν το ¨παληό¨ και να αποκαταστήσουν την κοινωνική αδικία!! Τυφλωμένοι από την εξουσία προσπαθούν με επικοινωνιακά κόλπα και ψεύτικες υποσχέσεις να κρατηθούν στις καρέκλες τους. Επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του εμπορίου, Έλληνες νοικοκυραίοι τους φτύνουν καθημερινά και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Τέτοιο ψέμα, τέτοια απάτη, τέτοια ξετσιπωσιά δεν ξαναπαρατηρήθηκαν στον Ελληνικό πολιτικό χώρο. Ήταν και οι προηγούμενοι άχρηστοι, ακατάλληλοι, λαοπλάνοι όμως ετούτοι υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Είναι ¨παρά φύσης¨, όπως έλεγε η αγράμματη γιαγιά μου.

Τα γλέντια και οι ¨φαντασμαγορικές¨ τελετές, στο Καστελλόριζο, στην Πνύκα και δεν ξέρω που αλλού είχαν σχεδιασθεί για να γιορτασθεί η ¨Καθαρή Έξοδος¨ από τα Μνημόνια. Ότι δηλαδή βγαίνουμε στις αγορές (μέχρι τώρα μας δάνειζαν με 1%, τώρα θα δανειζόμαστε με 4%) και έρχονται επενδύσεις δισεκατομμυρίων!!

Με Μνημόνια ήταν μπλεγμένη και η Πορτογαλία, η Ιρλανδία και η Κύπρος, γρήγορα όμως με ομοψυχία, κοινή προσπάθεια ξεπέρασαν τις δυσκολίες και δίχως φανφάρες και πανηγύρια πήραν τον δρόμο της ανάπτυξης.

Στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πολίτες χρωστούν στις Τράπεζες και στις Εφορίες, εκατομμύρια καλούνται να πληρώσουν σε τρείς δόσεις τον φόρο εισοδήματος 2017 και σε λίγο σε πέντε δόσεις τον καταραμένο ΕΝΦΙΑ που επέβαλε ¨προσωρινά¨ ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Οι ξένοι ¨νταβατζήδες¨ μας λένε ότι θα είμαστε για χρόνια ακόμη υπό επιτήρηση, ο Στουρνάρας (θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να τον καρατομήσουν) λέει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα.

Ο φίλος του Μαδούρο, του Ορτέγκα και του Φιντέλ Κάστρο, ο θαυμαστής του ¨δηλωσία-μιζέρια¨ Άρη Βελουχιώτη έχει σήμερα φίλους καλούς τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (πού είσαι Χριστόδουλε !!), την Μέρκελ και τον Τράμπ. Κατά τα άλλα ακολουθεί αριστερή πολιτική. Ο Παυλόπουλος υπογράφει όλα τα Προεδρικά Διατάγματα, ο Ιερώνυμος κάνει τον ¨Αλέκο¨, η Μέρκελ στέλνει στην Ελλάδα χιλιάδες ύποπτες φάτσες μεταναστών και ο Τράμπ τον ενθαρρύνει λέγοντάς του ¨προχώρα, εγώ εδώ είμαι¨.

Έγραψα τον Σεπτέμβριο του 2017 ένα άρθρο με τίτλο ¨Τα άσχημα τελείωσαν – άρχισαν τα χειρότερα¨ στο οποίο τόνιζα ότι : «Η Κυβέρνηση των ψευτομπολσεβίκων μπήκε στην περιπέτεια της τρίτης αξιολόγησης με περικοπές μισθών – συντάξεων, ρύθμιση εργασιακών, κατάργηση συνδικαλιστικού Νόμου, αξιολόγηση υπαλλήλων, ιδιωτικοποιήσεις, λουκέτα σε μεγάλες λιγνιτικές Μονάδες της ΔΕΗ, χορήγηση 60.000 καθυστερημένων συντάξεων κλπ» και κατέληγα  ότι: «ζούμε σ’ ένα μπατιρημένο Κράτος, όπου το Σύνταγμα δεν εφαρμόζεται, οι Νόμοι καταπατούνται, οι εγωισμοί, τα μίση και τα συμφέροντα των πολιτικών δεν έχουν αρχή και τέλος και στο φινάλε οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Επίσης τον Ιανουάριο του 2018 έγραψα άρθρο με τίτλο ¨Τρία χρόνια με Κυβέρνηση Τσίπρα¨ , στο οποίο ανέφερα ένα ποίημα του Γ. Σουρή.

¨τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά

                                     και τα σκατά λιβάνι

                                    οι γύφτοι γίναν Δήμαρχοι

                                    και οι κλέφτες Καπετάνιοι¨

 

Τα συμπεράσματα δικά σας

Νικόλαος Φωτιάδης

Έλληνας αγρίως φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα