slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κάνει τον γύρο του κόσμου με windsurfing. Τον υποδεχθήκαμε στην Ξάνθη

Το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  Ξάνθης μετά από ενημέρωση  από την κεντρική διοίκηση Θεσσαλονίκης ότι στον τομέα ευθύνης θα κατέπλεε ο αθλητής Jono Dunnett με windsurfing πραγματοποιώντας τον γύρο της Ευρώπης.

Ο Τζον… (Jono Dunnett – #windsurfroundeurope) Ξεκίνησε από ένα λιμάνι της Ρωσίας δίπλα στη Νορβηγία για να κάνει το γύρω της Ευρώπης με windsurfing . 1.5 χρόνια στη θάλασσα και υπολογίζει το Μάρτιο να φτάσει στο Σοτσι της Ρωσίας…

Στης 8 Δεκεμβρίου 2018 έπιασε το λιμάνι του Πόρτο Λαγος όπου τον περίμενε κλιμάκιο της ομάδας μας να των παραλάβει και να του προσφέρει την πρέπουσα φιλοξενία των Θρακιωτών.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο “Porto Vistonis” για την φιλοξενία, καθώς και την εταιρεία “Tsoukas Marine” για την αποθήκευση του εξοπλισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Πόρτο Λαγούς για την συνεχόμενη υποστήριξη στις δράσεις της ομάδος και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη κ.  Απόστολο Κυλιστή.

Οι παρακάτω φωτώ είναι από την προηγούμενη βραδιά που διανυκτέρευσε μόνος στην παραλία του Αϊ Γιάννη Αβδήρων όπου και ψάξαμε και τον βρήκαμε. Είχε βάλει κόντρα στον αέρα το πανί της ιστιοσανίδας του για να κόβει λίγο, άπλωσε το υπόστρωμα και μπήκε απλά μέσα στον υπνόσακό του. Η επόμενες είναι από την φιλοξενία του στο Πόρτο Λαγός.

Επόμενος σταθμός Φανάρι – Μαρώνεια – Αλεξανδρούπολη – Τουρκιά.

http://windsurfroundeurope.eu

Σχετικά Άρθρα