slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

ΙΝ Αγίου Θεοφάνους: Λάμπρυνε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τις εορταστικές εκδηλώσεις | Δείτε live video +φωτογραφίες

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονος και πλειάδας κληρικών από την μητρόπολη Ξάνθης τελέστηκε σήμερα στις 7 η ώρα στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης.

Οι πιστοί κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό και για να γιορτάσουν τον τοπικό Άγιο της Ξάνθης αλλά και να δουν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας κ.κ. Παντελεήμονα αφού ο Μητροπολίτης διετέλεσε για αρκετά πρωτοσύγκελλος στην Ξάνθη, είναι πνευματικό παιδί του μητροπολίτη Ξάνθης και έχει πολλές γνωριμίες και φιλίες από τα νεανικά του χρόνια.

Στον εσπερινό παραβρέθηκε και ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αλέκος Κοντός,ο Στρατηγός διοικητής του Δ σώματος στρατού,  ο δήμαρχος Ξάνθης, η πολιτευτής της νέας Δημοκρατίας Γεωργία Ανδρέου και άλλοι.

Αύριο την κυριώνυμο  ημέρα της εορτής του Αγίου Θεοφάνους θα τελεστεί πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργώντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος
 Δείτε το live video της xanthinews:
 
Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα