Lifestyle slider Τελευταία Νέα

Ιδέες για δώρα: 5 πρωτότυπα αντικείμενα υψηλού design που θα λατρέψεις

Δώρα που εμπνέουν

Design σημαίνει έμπνευση. Ένα πρωτότυπο αντικείμενο με ιδιαίτερο και μοντέρνο σχεδιασμό είναι η πολυτέλεια στην οποία πρέπει να επενδύσεις. Το 2019 πρωταγωνιστούν οι μίνιμαλ και γεωμετρικές γραμμές όχι μόνο στα διακοσμητικά χώρου αλλά και στο industrial product design, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιλέξουμε αντικείμενα από χιλιάδες πρωτότυπες συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους αγαπημένους μας. Επιλέγοντας να χαρίσουμε ένα πρωτότυπο δώρο, ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και η κίνησή μας αποκτά αυτομάτως προσωπικό χαρακτήρα.

 

Γυναικεία δώρα

Το design και η υψηλή αισθητική απογειώνουν φέτος τα γυναικεία κοσμήματα. Η συλλογή Cell Cycle γράφει τη δική της ιστορία στο γυναικείο κόσμημα, παρουσιάζοντας κομμάτια που εμπνέονται από την μορφή των ορυκτών στην φύση (Radiolarians). Το Bone Cuff είναι ένα από τα αγαπημένα μας βραχιόλια της συλλογής, εμπνευσμένο από κυτταρικές δομές όπως παρατηρούνται μέσα από ένα μικροσκόπιο.

Τα επαγγελματικά αξεσουάρ αποκτούν όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην εκτίμηση των γυναικών. Η γαλλική Lexon παρουσιάζει ένα θηλυκό και επαγγελματικό αξεσουάρ που εκπλήσσει με την φινέτσα του και είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικεία τσάντα. Η θήκη για επαγγελματικές κάρτες με καθρέφτη Fine είναι μοντέρνα, λαμπερή και αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα.

 

Δώρα γάμου

Ο καθρέφτης Karma είναι μέρος της εντυπωσιακής συλλογής καθρεφτών KARIMIRROR που σχεδίασε ο Karim Rashid για την Γαλλική εταιρία Robba Edition και είναι ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά δώρα που μπορείτε να κάνετε για ένα καινούριο σπίτι. Οι μοντέρνοι καθρέφτες δεν είναι μόνο χρήσιμα και απαραίτητα αντικείμενα για ένα σπίτι αλλά αποτελούν έργα τέχνης που διακοσμούν, φωτίζουν και μεγαλώνουν τον χώρο.

Η χρήση μεταλλικών στοιχείων στη διακόσμηση έχει προταθεί κατά καιρούς από διάφορους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων καθώς προσδίδει ένα ύφος πολυτέλειας και ζεσταίνει ιδανικά τον χώρο. Ένα διακοσμητικό που συνδυάζει το διαχρονικό με το μοντέρνο, όπως ο χρυσός ανανάς από πορσελάνη του Pols Potten Studio ταιριάζει σε κάθε σπίτι και είναι το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.

 

Δώρα για εκείνον

Το wine tasting είναι μία τάση που οι λάτρεις του κρασιού έχουν υιοθετήσει στην καθημερινότητά τους. Η καράφα Cool Breather με παγοκυψέλη της Menu είναι μία από τις καράφες υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζει ότι το λευκό κρασί θα έχει τέλεια γεύση, τέλειο άρωμα και ιδανική θερμοκρασία. Η αποσπώμενη ράβδος λειτουργεί ως παγοκυψέλη για να διατηρείται το κρασί δροσερό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν σας άρεσε η νέα προσέγγιση στα δώρα με πρωτότυπα αντικείμενα υψηλού design, μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis όπου θα αντλήσετε έμπνευση αλλά και χιλιάδες ακόμα ιδέες για δώρα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Σχετικά Άρθρα