slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Θερμή συνάντηση Μ. Τσέπελη- Κ. Μητσοτάκη χθες στην Καβάλα… (Φωτογραφίες και με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι)

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν την κεντρική ομιλία του προέδρου στην γειτονική Καβάλα.

Ο κος Τσέπελης ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με τον οποίο συναντήθηκε ο κος Μητσοτάκης, καθόσον η γνωριμία τους χρονολογείται προ πολλών ετών, αφού ως γνωστόν ο κος Τσέπελης διατέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνος στον τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Νομαρχιακή Οργάνωση Ξάνθης της Ν.Δ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον κοΤσέπελη ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26 Μαΐου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο κ. Μητσοτάκης για τα προβλήματα των ρομά του Δήμου Ξάνθης, όπως αυτά μεταφέρθηκαν από τον υποψ. δημοτικό σύμβουλο κ. ΟζάνΧουσεϊνογλου, με τον οποίον επίσης ο πρόεδρος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση.

Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την σύζυγο του κου Μητσοτάκη κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι με την οποία επίσης γνωρίζεται παλαιόθεν αλλά και με πολλά ακόμη στελέχη της Ν.Δ., όπως ο ευρωβουλευτής κος Μαυρομάτης, ο υπεύθυνος τομέα δικαιοσύνης της Ν.Δ., βουλευτής και πρ. υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και άλλοι.

Σε ότι αφορά δε, τα αισχρά ψεύδη και τα fakenews που προσπάθησαν κάποιοι να διασπείρουν με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη κατά του Μανώλη Τσέπελη, για ακόμη μια φορά έπεσαν στο κενό και φυσικά θα απαντηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου με την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ που θα δώσει στον Μανώλη Τσέπελη και στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ο Ξανθιώτικος λαός.

Σχετικά Άρθρα