slider Έβρος Τελευταία Νέα

Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ: Χρήστος Κων. Γκιουμουσίδης- βιογραφικό

 

Γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1980 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Κούνδουρου, Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σπούδασε στην Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα, που σχετίζονται με την Περιβαλλοντική Πολιτική και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη της Υπαίθρου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Ορεστιάδα.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε Δασικές Υπηρεσίες, αλλά και Ιδιωτικές Εταιρείες – Επιχειρήσεις, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον Πρωτογενή Τομέα της Χώρας μας, καθώς και την Προστασία και Διατήρηση του Φυσικού Περιβάλλοντος στο διηνεκές.

Μιλάει και γράφει αγγλικά με ευχέρεια και έχει άνεση στη γραφή της γαλλικής γλώσσας. Το 2004 εγγράφηκε στα μητρώα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ τον Δεκέμβριο του 2007 και τον Απρίλιο του 2011 εξελέγη σε αιρετές θέσεις του ΓΕΩΤΕΕ – Παραρτήματος Θράκης και προκειμένου για τον Δασολογικό Κλάδο.

Στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 22-04-2018 είναι υποψήφιος του Δασολογικού Κλάδου για το δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και πιο συγκεκριμένα με την Παράταξη ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών.

Θεσσαλονίκη, 08- 04- 2018

Χρήστος Κ. Γκιουμουσίδης

Γεωτεχνικός- Δασολόγος Mscxristo

Σχετικά Άρθρα