sliderΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Η 10η Φεβρουαρίου 2018, μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης και της ΙΡΑ Ξάνθης

Μεγάλη στιγμή για την ιστορία της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης και της ΙΡΑ Ξάνθης αποτέλεσε η υπογραφή του Πιστοποιητικού συνεργασίας με το Παράρτημα Σμόλιαν της Εθνικής Ένωσης Ασφαλείας Βουλγαρίας.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού μας στο πρόγραμμα εκτός όλων των άλλων υπήρχε η εκδήλωση για την υπογραφή του πιστοποιητικού.

Μία συνεργασία που μπορεί να ξεκίνησε επίσημα πριν λίγες ημέρες, όμως οι συζητήσεις για την ευτυχή κατάληξη, ξεκίνησαν στις 30 Ιανουαρίου του 2017 όταν είχε γίνει η πρώτη συνάντηση στην Ξάνθη με τον αντιπρόεδρο του σωματείου του Σμόλιαν, Κιρίλ Χατζηχρίστεφ, εν ενεργεία Δημοτικό σύμβουλο Σμόλιαν, ο οποίος ήταν Αστυνομικός Διευθυντής μέχρι το 2014 στην περιοχή του Σμόλιαν και έχει διατελέσει Υφυπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης της Βουλγαρίας.

Στην συνέχεια έγιναν δύο επισκέψεις μας στην Βουλγαρική πόλη και μία στην Ξάνθη για να οριστεί το επίσημο ξεκίνημα συνεργασίας των τριών Σωματείων.

Το πρωτόκολλο υπογράφτηκε από τους προέδρους των Αποστράτων Ξάνθης κ. Θεοφάνη Καραμπιπέρη, ΙΡΑ Ξάνθης κ. Χρήστο Ιωαννίδη και Παρ/μα Σμόλιαν                  κ. Πέταρ Βελίτσκοφ.

Το παρόν στην εκδήλωση, έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης               και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονας, οι Δήμαρχοι Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Σμόλιαν κ. Νικολάϊ Μελέμοβ, ο Αστυνομικός Διευθυντής                    κ. Ιωάννης Καραμανλής, ο Γ΄αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος,              ο πρόεδρος των Αποστράτων Καβάλας κ. Ηλίας Κιοσσές, ο Αντιπρόεδρος των Αποστράτων  Έβρου κ. Αναγνώστου, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Θεσ/νίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης με τον καλό μας φίλο από την συμπρωτεύουσα Γιώργο Μαχαιρίδη των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ», ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης και 11μελή αντιπροσωπεία από το σωματείο και τον Δήμο του Σμόλιαν, των οποίων η φιλοξενία στην Ξάνθη ήταν πέρα από κάθε περιγραφή.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Ξάνθη, πράξη συνεργασίας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης της ΠΟΑΣΑ, της Τοπικής Διοίκησης Ξάνθης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) και του Παραρτήματος Σμόλιαν της Εθνικής Ένωσης Ασφαλείας  Βουλγαρίας.

Με την πράξη αυτή και το παρόν έγγραφο, επιβεβαιώνεται και ενισχύεται ο Δεσμός των τριών Σωματείων και η επιθυμία τους για στενότερη συνεργασία            στους εξής τομείς:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ

Το παρόν υπογράφεται  παρουσία των Δημάρχων

Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου  &  Σμόλιαν κ. Νικολάϊ Μελέμοβ

Σχετικά Άρθρα