Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Η ΦΕΞ με γενική αναφορά σε όσους την βοήθησαν να πάρει χρηματοδότηση

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΦΕΞ μετά την παρέμβαση των βουλευτών του σύριζα Ξάνθης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Πολιτισμού. Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί εμείς δεν αντιληφθήκαμε και πολλά πολλά: «Οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού προγράμματος της ΦΕΞ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού Ευχαριστήριο από το ΔΣ της ΦΕΞ

Εδώ και τρία χρόνια, οργανώνουμε και υλοποιούμε το ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμα της ΦΕΞ.

Περισσότερες από 200 εκδηλώσεις το χρόνο, απ’ όλο το φάσμα του πολιτισμού και των τεχνών, πραγματοποιούνται σε ένα ημερολογιακό πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες του τόπου μας-και όχι μόνο- να τις γνωρίσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτές.

Με εθελοντισμό και πολύ δουλειά των μελών και φίλων της ΦΕΞ, την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων, των Ευεργετών, των Μ.Μ.Ε. αλλά και των Ιδιωτών Υποστηρικτών, θέτουμε τις βάσεις για έναν νέο τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, πορευόμενοι πάντα με γνώμονα το ήθος, την ποιότητα και την συνέπεια.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα αξιολογήθηκε και από φέτος τελεί και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η Φ.Ε.Ξ., αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλους όσους έχουν συμβάλει, με τον τρόπο τους, σε αυτές τις επιτυχίες και να τους υποσχεθεί ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες, συνδιαμορφώνοντας το πολιτιστικό παρόν και μέλλον του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Χατζημηλιούδης Νικόλαος,

πρόεδρος Δ.Σ. ΦΕΞ»

Σχετικά Άρθρα