slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η ΤΗΛΕΘΡΑ κόβει την Βασιλόπιτα και καλεί τους φίλους των ασύρματων επικοινωνιών στην εκδήλωση

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης θα κόψει την καθιερωμένη Βασιλόπιτά της με την ευλογία του Αρχιμανδρίτη κ. Αντώνιου Βούλκου, μέλος της ραδιοερασιτεχνικής κοινότητας της Ξάνθης.

Η κοπή της Βασιλόπιτας από το 1995 που ιδρύθηκε ο σύλλογος των ραδιοερασιτεχνών-ασυρματιστών της Ξάνθης, είναι η πρώτη συνάντηση του έτους, που δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη και τους φίλους των ασύρματων επικοινωνιών να εκφράσουν απόψεις, να ανταλάξουν σκέψεις και να προγραματίσουν τις δράσεις για το νέο ημερολογιακό έτος, καθώς θα εξελίχθη και η τακτική ετήσια γενική συνέλευση της ΤΗΛΕΘΡΑ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κυριάκο Πανταζίδη να δίνει το έναυσμα.

Η συνεχιζόμενη εθελοντική προσφορά της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. στην ευρύτερη περιοχή και η επιχειρησιακή της ετοιμότητα σε καταστάσεις κινδύνου, η συνέχιση των ραδιοερασιτεχνικών εκδηλώσεων, διαλέξεων, εκπαιδεύσεων, καθώς και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού για το « Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο» στην Ξάνθη, η επέκταση και ολοκλήρωση του δικτύου ραδιοερασιτεχνικών αναμεταδοτών στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης αλλά και η υλοποίηση ψηφιακού δικτύου και η διασύνδεση του με το πανελλαδικό δίκτυο ψηφιακών αναμεταδοτών, είναι κάποια από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση και θα δρομολογηθούν οι δράσεις με συγκεκριμένο ημερολογιακό προγραμματισμό.

Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης συνεχίζει τις δράσεις της και τη νέα χρονιά και καλεί εκτός από τα μέλη αλλά και τους φίλους των ασύρματων επικοινωνιών που θα ήθελαν να δώσουν εξετάσεις και να λάβουν την ανάλογη άδεια από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να παραστούν στην κοπή της βασιλόπιτας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Λευκίππου 3 στον 4 ο Όροφο.

Σχετικά Άρθρα