slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Η Σταυρούλα Μούρκα είναι η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

Μια υποψηφιότητα κατατέθηκε στις εσωτερικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης για την θέση της προέδρου και αυτή ήταν της Σταυρούλας Μούρκα. Ειδή η υποψηφιότητα είχε τεράστια δυναμική και δεν υποβλήθηκε άλλη, δεν θα διεξαχθούν εκλογές και η κα Μούρκα θα είναι η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολό έργο που αναλαμβάνει.

Η ίδια χθες δήλωσε: «Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, δηλώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης. Ευχαριστώ προσωπικά, από καρδιάς τις ΟΝΝΕΔίτισες και τους ΟΝΝΕΔίτες για τη στήριξη που μου προσέφεραν. Με τιμά ιδιαίτερα και παράλληλα με συγκινεί, η καθολική και δυναμική προτίμησή σας να αναλάβω ως επικεφαλής, στο νομό Ξάνθης, τη νεολαία της μεγαλύτερης δημοκρατικής παράταξης.

Αυτό μου προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, έτσι ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με κατευθυντήριο δύναμη τις αρχές της Δημοκρατίας και να συμμετέχουμε με καινοτόμες ιδέες και δράσεις τόσο στο έργο του Προέδρου μας, Παύλου Μαρινάκη όσο και στο έργο του Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το έργο που καλούμαστε να υλοποιήσουμε είναι δύσκολο και ο δρόμος για μια ισχυρή Ελλάδα, μακρύς. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι και «εξοπλισμένοι» με υπομονή και επιμονή για να αγωνιστούμε. Καλή δύναμη σε όλους μας!»

Σχετικά Άρθρα