Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής Προμηθειών οικ.  έτους 2016 (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).
  2. Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει ως μέλος στην Επιτροπή Βεβαίωσης καλής εκτέλεσης του άρθρου 67 παρ. 1 του Π.Δ. 28/80 (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).
  3. Ακύρωση Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής οικ. έτους 2015 (Χ.Ε.Π.) που θεωρήθηκαν από την Υπηρεσία Επιτρόπου Ν. Ξάνθης και δεν εξοφλήθηκαν μέχρι 31/12/2015 (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).
  4. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος οικ. έτους 2016 (Εισηγήτρια κ. Μαρία Χατζηγιαννάκου).
  5. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Τοπείρου (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).
  6. Εγγραφή του Δήμου Τοπείρου ως συνδρομητή στις εφημερίδες του Ν. Ξάνθης (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).
  7. Μίσθωση του πρώην καταστήματος Κοινότητας Αβάτου του Δήμου Τοπείρου από την Τράπεζα Πειραιώς (Εισηγήτρια κ. Έλλη Πάλλα).

8.Έγκριση ΣΤ¨ τροποποίησης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ.(Κ.Π.Φ.Α.) Δήμου Τοπείρου (Εισηγήτρια κ. Λερίδου Σοφία).

9.Ορισμός μελών του ειδικού ελεγκτικού  οργάνου για τη διενέργεια ελέγχου τήρησης των όρων λειτουργίας των παιδότοπων σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.10 παρ.1 της υπ.αριθμ. 36873/2007 Κ.Υ.Α.(ΦΕΚ 136Β’). (Εισηγητής Δήμαρχος).

10.Παραχώρηση της χρήσης αίθουσας Δημοτικού Κτιρίου στο Εύλαλο προς τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Ελλήνων ΡΟΜ <<ΠΡΟΟΔΟΣ>>, που εδρεύει στο Εύλαλο Ξάνθης για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του. (Εισηγητής Δήμαρχος).

Σχετικά Άρθρα