Παραπολιτικά Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η μεγαλύτερη καριόκα του κόσμου 383,50 κιλών στο κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης» στην Ξάνθη. Θα πιστοποιηθεί και στο ρεκόρ Γκίνες σε 12 εβδομάδες (video+fotos)


Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

10 επιχειρήσεις: ζαχαροπλαστεία και φούρνοι, υλικά από γνωστή σοκολατοποιεία, 25 τεχνίτες και η …μυστική συνταγή της καριόκας συναντήθηκαν και έφτιαξαν την μεγαλύτερη καριόκα στον κόσμο 383,50 κιλών!!!! Θα πιστοποιηθεί και στο ρεκόρ Γκίνες σε 12 εβδομάδες αφού ζυγίσθηκε, φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε. Η ζυγαριά παραχωρήθηκε από την αυτοκινητιστική λέσχη Ξάνθης ζυγίζει αυτοκίνητα και είναι ακριβείας.

Η καριόκα τεραστίων διαστάσεων φτιάχτηκε στα πλαίσια της 2 ης πανελλήνιας γενικής έκθεσης Ξάνθης 2016 και θα παραμείνει ολοκληρωμένη μέχρι την Κυριακή όπου μετά τις 11 το πρωί θα μοιρασθεί σε χιλιάδες κομμάτια για τους παρεβρισκόμενους.

       karioka xanthis (10) karioka xanthis (11) karioka xanthis (9) karioka xanthis (8) karioka xanthis (7) karioka xanthis (2) karioka xanthis (3) karioka xanthis (4) karioka xanthis (5) karioka xanthis (6) karioka xanthis (1) karioka xanthis karioka xanthis (12)

Σχετικά Άρθρα