Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η επόμενη μέρα για την Skoda μετά τον Τσιόλη

skoda lemesos panopoylos

Μετά την ισοπαλία στα Γιάννινα και τους δύο βαθμούς από τα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε στην βάση της. Χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Νίκος Νεντίδης.

Στο προπονητήριο των Πηγαδίων το απόγευμα της Δευτέρας το ξανθιώτικο «συγκρότημα» χωρίστηκε σε δύο γκρουπ κι ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα. Ασκήσεις τακτικής για τους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό χρόνο στο χθεσινό παιχνίδι ενώ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα πραγματοποίησαν τις ασκήσεις αποκατάστασης. Ο Κριστιάν Ομπόντο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Φερνάντο Γουάλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι αντίπαλοι στο Κύπελλο

Στον 3ο όμιλο της 2ης φάσης του θεσμού του νέου Κυπέλλου κληρώθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, τη Νίκη Βόλου και την Ζάκυνθο. Η 1η αγωνιστική θα γίνει 23-25 Σεπτεμβρίου, η 2η 28-30 Οκτωβρίου και η 3η 2-4 Δεκεμβρίου. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους «16», από όπου και θα διεξάγονται διπλοί αγώνες μέχρι και τα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ:
1η αγωνιστική: SKODA ΞΑΝΘΗ – Νίκη Βόλου
2η αγωνιστική: ΟΦΗ – SKODA ΞΑΝΘΗ
3η αγωνιστική: SKODA ΞΑΝΘΗ – Ζάκυνθος

Σχετικά Άρθρα