Τελευταία Νέα

Η «βασίλισσα» του Καρναβαλιού μας

 

karkanhΜια Ξανθιώτισσα φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη στο Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο είναι η βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Ξάνθης!

Η Κωνσταντίνα Καρκάνη, με καταγωγή από την όμορφη πόλη της Θράκης, θα γίνει η «ντάμα» του βασιλιά Καρνάβαλου στο εντυπωσιακό άρμα που θα ανοίξει το πιο ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι της βορείου Ελλάδος!

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Αρκετές κοπέλες διεκδικούσαν τον τίτλο, ωστόσο η 18χρονη πρώην τενίστρια της Εθνικής ομάδας, με ύψος 1,76, κατάφερε με την ομορφιά, τη μόρφωση, τη σεμνότητα και την ευγένειά της να κερδίσει το στέμμα.

Τούλια και καπέλα

«Το Καρναβάλι της Ξάνθης το λατρεύω και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σε όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο ντυνόμουν βασίλισσα και ερχόμουν εδώ με τους γονείς μου, φορώντας υπέροχα μακριά, εντυπωσιακά φορέματα με τούλια και καπέλα, χορεύοντας ανάμεσα στο πλήθος! Και να, μερικά χρόνια μετά, που θα φορέσω και επισήμως το στέμμα!» λέει στην «Espresso» η Κωνσταντίνα Καρκάνη, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Europe World Greece» και αναδείχθηκε «Miss Peace», κατακτώντας την τρίτη θέση. Ωστόσο, η όμορφη Θρακιώτισσα είναι και αθλητικός τύπος. Μάλιστα, στο τένις ήταν αήττητη!

«Ξεκίνησα να παίζω σε ηλικία μόλις επτά ετών και έως τα δεκαέξι μου, που διέκοψα λόγω μαθημάτων και εξετάσεων, είχα κατακτήσει αρκετούς τίτλους – μετάλλια, κύπελλα, μάστερ πανελλαδικά, διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια και μια θέση στην Εθνική ομάδα. Είχα την ευκαιρία να φύγω με υποτροφία στο εξωτερικό, αλλά προτίμησα τις σπουδές μου στην Ελλάδα» λέει η Κωνσταντίνα Καρκάνη, που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την ερχόμενη Κυριακή, προβάροντας το λευκό φόρεμά της. «Εχω άγχος, αλλά ελπίζω με το χειροκρότημα να πάρω θάρρος!

Ωστόσο, έχω πολλά ξαδέλφια και φίλους στην Ξάνθη που είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν να με καμαρώσουν, οπότε το στρες μου δεν θα κρατήσει περισσότερο από πέντε λεπτά» αναφέρει η πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα με τα γκριζοπράσινα μάτια!

Σχετικά Άρθρα