slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η απάντηση της Χρυσούλας Δημούδη στο χθεσινό ρεπορτάζ της XanthiNews.gr… διαβάστε την, για να έχετε όλες τις απόψεις επί της εκλογής της ως δημοτική σύμβουλος Ξάνθης

Αλήθεια από που Xanthi News, διαπιστώσατε πως οι ψήφοι της Δημούδη είναι 380? Σας το δήλωσε το πρωτοδικείο ή το εκλογοδικείο? Και πως επίσης γνωρίζετε πως ” Στις υπόλοιπες περιπτώσεις η καταμέτρηση ανέβασε τους τελικούς ψήφους αλλά δεν άλλαξε την σειρά κατάταξης. Η κα Ψωμά από 349 έφτασε τους 369 ψήφους αλλά παραμένει 12 η”. Δεν σας φάνηκε παράξενο πως σε όλες τις περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο αλλά για την Δημούδη θα ήταν κάτι το διαφορετικό?

Πήρατε μήπως την πληροφορία μετά την καταμέτρηση των πρώτων σάκων που φαινόταν η διαφορά μικρή? Μήπως δεν αντιληφθήκατε πως πρόκειται για καθαρά “ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ” που δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να τα χειρίζεσθε? Το πόσοι σταυροί καταμετρήθηκαν το γνωρίζω εγώ ο σύζυγός μου και η δικηγόρος μου. Εσείς από που συμπεράνατε πως η προηγούμενη σχέση θέσεων ανετράπη?.

Το να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ρήγματα στις σχέσεις των μελών του Συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ” είναι μικρόψυχο και ουτοπικό. Αν δεν μπορείτε να χωνέψετε πως ο Μανώλης Τσέπελης είναι ο αυριανός Δήμαρχος κακό του κεφαλιού σας. Αν δεν ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες σας σ’ αυτές τις εκλογές και δεν γνωρίζω ποιες θα μπορούσαν να είναι, δικό σας πρόβλημα. Το ότι ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ είναι μεπτό και κατηγορητέο . (Καλά θα κάνετε να ρωτήσετε με ποια “λογική” ο “Κώστας” πρόσθετε σταυρούς στον Αμβροσιάδη ενώ δεν υπήρχαν και τι απάντηση έδωσε στην υπάλληλο που τον ρώτησε γιατί προσθέτει τους σταυρούς” . “Για Στατιστικούς λόγους”. Η στατιστική μπορεί να βοηθάει στην πρόβλεψη της αλήθειας αλλά δεν είναι η αλήθεια. Περιμένω άμεσα διάψευση των όσων ανακριβών και αβάσιμων στοιχείων δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας και την αποκατάσταση της αλήθειας πριν την αποκαταστήσουν οι φυσικοί της λειτουργοί.

 

σ.ε. Το ρεπορτάζ έγινε με πληροφορίες που μάθαμε από στελέχη του δικού σας συνδυασμού, στα οποία διέρρευσαν αυτά τα νούμερα, αν είναι έτσι ή όχι μόνο το εκλογοδικείο μπορεί να το αποδείξει. Εμείς δεχόμαστε την απόψή σας και γι αυτό την δημοσιοποιούμε, (άλλωστε γνωριζόμαστε χρόνια). Τέλος θα πρέπει να πω πως δεν υπάρχει λόγος εντάσεων δημιουργίας ρήγματος κλπ μιας και ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσει όσους τον συμβούλεψαν (μαζί κι εμάς) και δεν θα υποβάλει ένσταση στο εκλογοδικείο Κομοτηνής. Καλή θητεία σε όλους σας… 

Σχετικά Άρθρα