Κόμματα Τελευταία Νέα

Η απάντηση της ΝΟΔΕ στον Σύριζα Ξάνθης

Δυστυχώς, την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη χειρότερη υγειονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλά στην μικροπολιτική, επιστρατεύοντας ένα κρεσέντο λαϊκισμού και μαξιμαλισμού. Όπως και στο παρελθόν, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρέφονται στον ανθρώπινο πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται.

Δεν είναι, όμως, ώρα για νέους διχασμούς. Χρειάζεται – και υπάρχει στη βάση της ελληνικής κοινωνίας- εθνική ομοψυχία. Σε κάποιους προφανώς δεν αρέσει.  Και είναι θλιβερό το γεγονός ότι, τις τελευταίες μέρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε αυτή την ανεύθυνη, μικροκομματική συμπεριφορά τους η απάντηση έρχεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που επικροτούν τη διαχείριση της διπλής κρίσης από την Κυβέρνηση. Και που βλέπουν στην φουρτούνα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κρατάει στιβαρά και αποφασιστικά το τιμόνι της χώρας, γεννώντας τη βεβαιότητα ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει πρώτα από όλα την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία, περιορίζοντας τις απώλειες στην εθνική οικονομία.

Δεν είναι ώρα για μικροπολιτική. Είναι ώρα ευθύνης. Ας σταθούμε όλοι, λοιπόν, στο ύψος των περιστάσεων που αξίζουν οι Έλληνες.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα