slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η ΑΟΞ θέλει και τη στήριξη των φιλάθλων της προκειμένου να φτάσει στην 3η διαδοχική νίκη στη Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα!!

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκριάδου

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΞ ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (19:00). Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει και τη στήριξη των φιλάθλων της προκειμένου να φτάσει στην 3η διαδοχική νίκη στη Super League μετά το 1-0 επί της Λάρισας και το 1-2 στη Λιβαδειά. Ο ΑΟΞ θα αγωνισθεί δίχως τον Βασίλη Φασίδη που δεν υπολογίζεται για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το Δελτίο Τύπου της ακριτικής ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο, η Xanthi FC συνέχισε την προετοιμασία της για την 8η αγωνιστική της Super League και την αναμέτρηση της Δευτέρας (19:00) στα Πηγάδια. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί από την πρεμιέρα και να επεκτείνει το σερί των νικών στις τρεις. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε υψηλή ένταση δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Φασίδη.»

Σχετικά Άρθρα