ΚόμματαΤελευταία Νέα

Η έκβαση της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας, θα εξαρτηθεί άμεσα από την ατομική ευθύνη που θα επιδείξει ο καθένας μας

Εμπιστευόμαστε την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς  και την επιστημονική επιτροπή διαχείρισης  της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα, πρωτοστατούντος  του καθηγητή  λοιμοξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα :

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ των ειδικών και της κυβέρνησης  που έχουν   ευθύνη και ύψιστο καθήκον να διαφυλάξουν την  Δημόσια  Υγεία.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ , ιατρούς νοσηλευτές , τραυματιοφορείς, διότι αυτοί είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν όποτε κι αν χρειαστεί, επιτελώντας το καθήκον τους!

Η ΥΓΕΙΑ προέχει όλων των αγαθών κι αυτός είναι ο βασικός άξονας διαχείρισης  της κρίσης από την  κυβέρνηση! Τα μέτρα κλιμακώνονται και έως σήμερα έχουμε καταφέρει να τρέχουμε μπροστά από τον νέο κορωνοιό.

 Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και της σοβαρότητας της πανδημίας, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα διεθνή μέσα εγκωμιάζουν ήδη  την  στάση τους!

Η κρισιμότητα όμως των επόμενων εβδομάδων θα είναι καθοριστική για όλους τους Έλληνες  κι όλες τις Ελληνίδες!

 Η έκβαση της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας,  θα εξαρτηθεί άμεσα από  την ατομική ευθύνη που θα επιδείξει ο καθένας  μας,  σ’αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ.

Για την ΝΟΔΕ Ξάνθης

 Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΙΑΤΙΠΗΣ

Η Τομεάρχης Υγείας  της ΝΟΔΕ Ξάνθης  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ

Σχετικά Άρθρα