Ατζέντα Τελευταία Νέα

Ημερίδα για την Ηλεκτροκίνηση και διεθνής αγώνας στην Ξάνθη 25 και 26 Απριλίου

 ilektrokinito

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.), κατά τη συνεδρίασή του στις 26 Φεβρουαρίου 2015, έλαβε την απόφαση για συνεργία με το Δήμο Ξάνθης, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων σχετικών με την ηλεκτροκίνηση, κατά το διήμερο 25 και 26 Απριλίου 2015.

Οι εκδηλώσεις θα αφορούν σε:

Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροκίνηση: τρέχουσα κατάσταση και προοπτικές», το Σάββατο 25 Απριλίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, και Διεθνή αγώνα οδήγησης τύπου «Eco-Rally» για Ηλεκτρικά, Υβριδικά Ηλεκτρικά και Εναλλακτικής Ενέργειας Οχήματα (με φυσικό αέριο, υγραέριο, διπλού καυσίμου, κλπ), με αφετηρία και τερματισμό την πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας, καθώς και η διαδρομή του Αγώνα θα καθοριστούν στις επόμενες ημέρες με τη στενή συνεργασία του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. με το Δήμο Ξάνθης. Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών θα έχει ως συνδιοργανωτές, εκτός του ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. και του Δήμου Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Ξάνθης «Ο Προφήτης Ηλίας» και το Επιμελητήριο Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα