Γενική

Ηλεκτροφόρα

Τελειώνουν τα προβλήματα της Α ΔΟΥ, μιας και καταργούνται οι Εφορίες! Μην σας πιάνει.. ευφορία, μόνο αυτό δεν θα κάνει το ΠΑΣΟΚ απλώς οι εφορίες μετονομάζονται σε «φορολογικά ΚΕΠ» έτσι για να έχουν πιο… ανθρωπιστικό όνομα. Κατά τα λοιπά το αίμα πάλι με το μπουρί θα μας το ρουφάνε.
ΝΔ Ρηγίλλης ενταύθα: Παρατηρητήριο οικογενειακού προϋπολογισμού συγκροτεί ο νέος πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς. Και τι θα κάνει; Θα γυρίζει από σπίτι σε σπίτι, σαν εκείνο τον τύπο στην τηλεόραση και θα ψάχνει να βρει τρόπους να «εφαρμόζουν» οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί στα πενιχρά οικονομικά εισοδήματα «για λογαριασμό τους»; Ωραίο ριάλιτι, τώρα που το σκέφτομαι. Θα έχει τηλεθέαση. Αρχηγέ ξεκίνα από την ΝΟΔΕ Ξάνθης που δεν έχει να πληρώσει ούτε τα ενοίκια!!! Και από τους εργαζόμενους συμβασιούχους της Νομαρχίας Ξάνθης που είναι απλήρωτοι έξι ολόκληρους μήνες.
Εκείνος ο Ξυνίδης, φαρμάκι τους ποτίζει, από δω το φέρνει από κει το φέρνει όλο και διαφοροποιείται από την Κυβέρνηση, όλο και την ξεμπροστιάζει. Επίτηδες το κάνει; Αναρωτιέμαι. Ή μήπως το κάνει για να αποτελεί την συνείδηση του κόμματος; Μάλλον το τελευταίο.
Οι Βούλγαροι θα μας σώσουν! Πήγε πρώτα ο Πρέσβης στον Προμαχώνα άνοιξαν οι αγρότες πέρασαν κάμποσες νταλίκες. Μετά πήγε ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός ξανάνοιξαν οι αγρότες (κολακεύτηκαν γαρ) ξαναπέρασαν άλλες καμπόσες. Ε τώρα να αρχίσει να στέλνει ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός έναν- έναν τους υπουργούς του. Είναι ένας τρόπος και αυτός να λυθεί το πρόβλημα. Αν δεν ανοίξει ο δρόμος από την Δράμα έχουμε και τον Άγιο Κωνσταντίνο, από τα ολότελα καλά είναι και η διάβαση των Θερμών που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα