Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης Ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου

nosokomeio

Το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία για το μήνα Ιούνιο θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Μαΐου 2015 μετά τις 10:00. Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους: Κατευθείαν από την εφαρμογή του Νοσοκομείου E@IATREIA με χρήση του email τους ή του κινητού τους τηλεφώνου

Απευθυνόμενοι στους επαγγελματίες υγείας δίνοντας προσεκτικά τα στοιχεία τους

Από τον κοινόχρηστο υπολογιστή με οθόνη αφής που βρίσκεται στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου

Από την εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό android που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες από τον ιστότοπο του Νοσοκομείου

Ειδικά για πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στους παραπάνω 4 τρόπους διαχείρισης ραντεβού, λειτουργούν δύο τηλεφωνικές συνδέσεις 25413-51274 και 25413-51252, όπου μπορούν να απευθύνονται και να ομιλούν ζωντανά με υπαλλήλους του Νοσοκομείου που θα τους εξυπηρετήσουν με προθυμία.

Το επιπλέον, στους γνωστούς πλέον τρόπους πρόσβασης στα ηλεκτρονικά ραντεβού, είναι το ανωτέρω με αριθμό 4 (κλείσιμο ραντεβού από συσκευές με λειτουργικό android) που ισχύει για πρώτη φορά προκειμένου να αυξήσει την προσβασιμότητα των πολιτών στα ραντεβού μας.

Λόγω της επιτυχίας και της αποδοχής που είχε η πιλοτική εφαρμογή E@IATREIA, ζητάμε την κατανόηση των πολιτών σε ενδεχόμενες μικρές καθυστερήσεις που πιθανόν εμφανιστούν στις πρώτες ώρες από το άνοιγμα της εφαρμογής στις 29/5/2015, δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό κλείσιμο των ραντεβού θα είναι κατά βάση το ισχύον πλέον σύστημα.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ του Νομού μας αλλά και της ΑΜΘ ευρύτερα που στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια αυτή του Νοσοκομείου Ξάνθης εξοικειώνοντας τους πολίτες στις νέες τεχνολογίες, φέρνοντάς τους πιο κοντά στο Νοσοκομείο και με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους σε θέματα υγείας.

Σχετικά Άρθρα