Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Ζωντανές μεταδόσεις από τον Πολύχωρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι»

Αυτές οι δύσκολες μέρες για ολόκληρο το κόσμο αλλά και τη πόλη μας, δοκιμάζουν τις αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Όμως, θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη υπομονή, ψυχραιμία, και να τηρούμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ για να βγούμε από αυτή τη μάχη νικητές.

Οι ώρες που περνάμε στο σπίτι, χάνοντας μέρος της κοινωνικότητας μας και στερούμενοι τηv παρουσία των αγαπημένων μας προσώπων, περνάνε πιο δύσκολα.

Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και Επιτροπή Διαχείρισης του Πολύχωρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σκεφτήκαμε αυτές τις ώρες να τις κάνουμε πιο εύκολες και ευχάριστες. Γι΄αυτό και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, διοργανώνουμε ζωντανές  μεταδόσεις από τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης με έναν καλλιτέχνη, επιστήμονα, μουσικό και οποιονδήποτε μπορεί να δώσει χαρά και ξεγνοιασιά σε όλους μας.

Οι μεταδόσεις θα γίνονται από τη σελίδα του facebook, Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» και θα ανακοινώνονται κάθε φορά από τη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Πρώτη μας συνάντηση, τη Κυριακή 5/4/2020 και ώρα 17:00 με τον Αντώνη Μουσαδέ και τη κιθάρα του.

Σας Περιμένουμε!! Εμείς από το Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης εσείς από το σπίτι σας!!!

Σχετικά Άρθρα