slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ε όχι κι έτσι ρε παιδιά… Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν χθες βράδυ να σπάσουν το Χατζιδάκιο!!!! (Αντιπαρατέθηκαν με πολίτες)

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε χθες βράδυ η Ξάνθη. Μέχρι σήμερα οι αντιεξουσιαστές, σε διάφορες περιόδους είχαν κάνει επιθέσεις σε τράπεζες εξωτερικά, κάποιες πορείες στην Ξάνθη, διαμαρτυρίες με ανάρτηση πανό στο ΔΠΘ και άλλες μετριοπαθείς δράσεις εντός της πόλης.

Χθες βράδυ όμως η κατάσταση ξέφυγε εντελώς… μιας και 6-7 κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε εκδήλωση που πραγματοποιούσε σύλλογος γυναικών (!!!!!!) η οποία διεξαγόταν στο Χατζιδάκειο, το γνωστό ιστορικό νεοκλασικό και πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του Χατζιδάκη στην Βενιζέλου που είναι πόλος έλξης τουριστών από όλη τη Ελλάδα. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στον χώρο και με φωνές και σπρωξίματα και πετώντας τρικάκια άρχισαν να σπάνε καρέκλες τραπέζια και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους προξενώντας φθορές στο κτίριο και τον εξοπλισμό… για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε να ελέγχουν τον χώρο.

Αυτό εξόργισε τους λίγους συμμετέχοντες άνδρες της εκδήλωσης, οι οποίοι όμως όχι μόνο αντιστάθηκαν στους τραμπουκισμούς αλλά σταμάτησαν τους αντιεξουσιαστές και πιάστηκαν στα χέρια μαζί τους ενώ στο τέλος τους κυνήγησαν κυριολεκτικά, απωθώντας τους από το κτίριο. Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε δεν μπόρεσε να κάνει συλλήψεις. Το περιστατικό είναι σοβαρό …

 

Σχετικά Άρθρα