Επιστολές Τελευταία Νέα

Ευχαριστούν τον Κοντό και τον Σαλτούρο για την καθοριστική τους παρέμβαση προς την βιωσιμότητα του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης

psixologiko-kentro-xanthis

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Εργαζόμενοι, οι Εκπαιδευόμενοι και οι Γονείς του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδος / Παράρτημα Ξάνθης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους Βουλευτές του Νομού Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό και κ. Δημήτριο Σαλτούρο, για τις άοκνες προσπάθειες τους να συνδράμουν από κοινού με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Μητροπολίτη Ξάνθης, Κ.Κ. Παντελεήμων στην διασφάλιση της βιωσιμότητας του φορέα, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας μετατροπής του Ν.Π.Ι.Δ. σε Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Ξάνθης».

Η μετατροπή της νομικής υπόστασης του φορέα θα συμβάλει στην απρόσκοπτη λειτουργία του φορέα, στην διασφάλιση του μέλλοντος των εκπαιδευομένων με νοητική υστέρηση και των οικογενειών τους και θα δώσει λύση στα αιτήματα τακτικής μηνιαίας καταβολής των αποδοχών των εργαζομένων Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί και η λειτουργία του οικοτροφείου, για την στήριξη των οικογενειών των εκπαιδευομένων από άλλους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Σχετικά Άρθρα