ΑτζένταΤελευταία Νέα

Ευχαριστήριο των Μικρασιατών για τις γιορτές παλιάς πόλης και εκδήλωση την Κυριακή για την Γενοκτονία στην Μ. Ασία

mikrasiates xanthis

Ευχαριστήριο εξέδωσε ο σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες πατρίδες» για τη στήριξη του κόσμου στις γιορτές παλιάς πόλης. Παράλληλα ενημερώνει για το πρόγραμμα εκδηλώσεων Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους με την παρουσία τους στήριξαν και φέτος το σύλλογο μας κατά τη διάρκεια των γιορτών Παλιάς Πόλης και να ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

Και για την εκδήλωση:

Ανακοίνωση του συλλόγου Μικρασιατών Ν.Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες»: Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο.

Το πρόγραμμα:

Ώρα 8:00: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής του Δ’ Σ.Στρατού και Τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος

Ώρα 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θέου Σοφίας χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ.Παντελεήμονος. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. Κατσούλη Ιωάννη μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες».

Ώρα 11:30: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Μετά το πέρας της κατάθεσης στεφάνων θα ακολουθήσει δεξίωση του Συλλόγου Μικρασιατών «Αλησμόνητες Πατρίδες» στο ξενοδοχείο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Ώρα 19:15: Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Σχετικά Άρθρα