ΕπιστολέςΤελευταία Νέα

Ευχαριστήριο της οικογένειας Αντικουλάνη προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ξάνθης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια του κ. Αντικουλάνη Χαράλαμπου, θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες της, στον Ιατρό, κ. Φιλίππου Φίλιππο – Χειρουργό – Συντονιστή Διευθυντή Γιατρών ΕΣΥ,σε όλους τους εξαίρετους γιατρούς που στελεχώνουν το Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ξάνθης,και στην Διοικήτρια του Γ.Ν.Ξ., κα. Έλενα Ροφαέλα, για την αρωγή και την συμπαράσταση τους κατά την μακρά νοσηλεία της αγαπημένης μας μητέρας, κας. Αντικουλάνης Σταυρούλας. Η άρτια επιστημονική κατάρτιση, το ήθος τους, η ευγένειά τους και κυρίως η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τόσο για τους ασθενείς όσο και για τις οικογένειές αυτών, είναι αξιέπαινες.

Τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό για την αυταπάρνηση που δείχνουνσε όλους τους ασθενείς και τους συγγενείς, παρά τον φόρτο εργασίας, τους οποίους πάντα αντιμετωπίζουν με χαμόγελο και διακριτικότητα. Ευχαριστούμε  επίσης το Προσωπικό κουζίνας και Καθαριότητας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η προσωπική μας περιπέτεια δεν θα είχε αντιμετωπιστεί χωρίς την άμεση και  αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του Νοσοκομείου που αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, μας κατεύθυναν ανάλογα.

Με εκτίμηση

Οικ. ΑΝΤΙΚΟΥΛΑΝΗ ΧΑΡΗ

Σχετικά Άρθρα