Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ευχαριστήριο Δημαρχόπουλου μετά την πρώτη Κυριακή

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»,  Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, προέβη στην εξής δήλωση:

Ευχαριστώ, μέσα από την ψυχή μου, τους πολίτες της Ξάνθης και της Σταυρούπολης, που μας τίμησαν με την ψήφο και κυρίως με την εμπιστοσύνη τους.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι υποψήφιοι με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ», δώσαμε τον προεκλογικό αγώνα μας με εντιμότητα, ειλικρίνεια και κυρίως με σεβασμό στην κρίση των συμπολιτών μας.

Η κοινωνία της Ξάνθης και της Σταυρούπολης μας στήριξαν, δίνοντάς μας τη δύναμη της πρωτιάς. Το μήνυμα που έστειλαν είναι δυνατό, είναι ηχηρό και δεσμευόμαστε να το ανταποδώσουμε με σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα για το συμφέρον του τόπου μας.

Η «κρίσιμη μάχη», είναι όμως μπροστά μας. Από αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η κάθε ψήφος θα ενισχύσει τη δύναμή μας. Ζητάμε καθαρή και δυνατή εντολή για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές στο Δήμο μας.

Σε αυτή τη «μάχη», έχουν θέση όλοι οι συμπολίτες μας. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έκαναν στον πρώτο γύρο, εμείς τους θέλουμε και τους καλούμε κοντά μας, γιατί μας ενώνει το όραμα για το μέλλον της Ξάνθης που αγαπάμε και ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα