Επιστολές

Ευχαριστήρια επιστολή του Σχή ε.α Κων/νου Δημητριάδη μετά την περιπέτεια της υγείας του

ΞΑΝΘΗ ,15-11-2017 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Aγαπητοί Συνάδελφοι

Αισθάνομαι την βαθειά υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας, μετά και από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας μου ( δύο εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς σε διάστημα 2 ετών) και να σας  κάνω κοινωνούς όσα αισθάνομαι από  τα βάθη της καρδιάς μου:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ακούραστο Πρόεδρο του Παραρτήματος Ξάνθης Στργό Κ. Γεωργιάδη Γεώργιο και όλο το τοπικό συμβούλιο, για την συνεχή συμπαράσταση τους  πριν από την επέμβαση με την αναζήτηση αίματος, κατά την επέμβαση αλλά και μετά την επέμβαση  κατά το στάδιο της αποθεραπείας μου.

Ακόμη δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Στρατηγό Δκτή του Δ΄Σ Στρατού ,μαζί φυσικά και την επιτελή του  την Τχη κα Γρηγοριάδου Αναστασία ,οι οποίοι άμεσα  και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μου εξασφάλισαν τις απαραίτητες φιάλες αίματος .Αυτό μου επιτρέπει να να είμαι υπερήφανος ότι ανήκω και εγώ  σε μία οικογένεια που αποτελείται από  εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη τα οποία είχαν , έχουν αλλά και  στο μέλλον θα διατηρήσουν δεσμούς συναδελφικότητας και συμπαράστασης.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στον υπέροχο πρώτα άνθρωπο και μετά στον εξαίρετο  Ιατρό-καρδιολόγο  κ. Σδρέβανο Παναγιώτη , υιός του καλού συναδέλφου μας Στγού κ. Σδρεβανου Μαρίνου και Προέδρου της ΔΕΥΑΞ, ο οποίος  παρακολουθώντας την πορεία μου για 2 χρόνια από την πρώτη εγχείρηση  ,αφενός με  συμπαραστάθηκε  και  αφετέρου με συμβούλευσε (ευτυχώς αυτή την φορά τον άκουσα), να απευθυνθώ σε  καρδιοχειρουργό και άλλους ειδικούς επιστήμονες στον Αγ.Λουκά . Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αλλά πιστεύω ότι  η επιστημονική του κατάρτιση και όχι μόνο σε λίγο καιρό θα είναι γνωστή σε όλη τη Θράκη.

Επίσης  θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τον μεγάλο επιστήμονα και ταυτόχρονα ευαίσθητο άνθρωπο  κ .Δρ. Αντώνη Πίτση  Διευθυντή Καρδιοθωρακοχειρουργικής   μαζί με την καρδιοχειρουργική του ομάδα στην Κλινική του Αγ .Λουκά ,ο όποιος από την πρώτη στιγμή μου συμπαραστάθηκε και ήταν αυτός που είχε την  επιστημονική ικανότητα και την κατάρτιση να μου ξαναδιορθώσει (πράγμα πολύ δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο) ,την υπάρχουσα βαλβιδοπλαστική που ήταν σε κακή κατάσταση από την προηγηθείσα εγχείρηση στην Γενική Κλινική.

Ο θεός ,η Παναγία δια πρεσβειών του Αγ.Αντωνίου ,να οδηγούν το μυαλό του αλλά και τα χέρια του ούτως ώστε να συνεχίζει αυτό το θεάρεστο έργο σώζοντας πραγματικά ζωές.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό, την Παναγία μας τις πρεσβείες των Αγίων, τους πνευματικούς μου Πατέρες τον π.Νικόλαο εφημέριο του ΙΝ Γενέσεως της Θεοτόκου Αβάτου,  τους π.Κων/νο και π.Παίσιο εφημέριους στον ΙΝ του Θεού Σοφίας στη Ξάνθη και  όλους εσάς τους αγαπημένους μου συναδέλφους, οι οποίοι δεν σταματήσατε να μου δείχνεται την συμπαράσταση σας σε όλη την διάρκεια της δοκιμασίας μου και να σας  προτρέψω να ευχαριστούμε και να υμνούμε  κάθε μέρα το θεό για την υγεία που μας χαρίζει .

Σας  Ευχαριστώ όλους με Απέραντη  Εκτίμηση και Αγάπη

Σχής ε.α Κων/νος  Δημητριάδης

Ταμίας του ΤΣ/ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα