Face to Face Τελευταία Νέα

Ευχές από τον Δήμαρχο στους δυο πρωτεύσαντες μαθητές στην 46 η Ολυμπιάδα Φυσικής

tsagalidoy siamenos

Το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο συνάντησαν, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, οι μαθητές Λυκείου Σιάμμενος Φώτιος και Τσαγκαλίδου Ζωή που συμμετείχαν στην 46 η Ολυμπιάδα Φυσικής, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 ως 12 Ιουλίου 2015 στην πόλη Mumbai της Ινδίας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον μαθητή Σιάμμενο Φώτιο που συμμετείχε στην εν λόγω Ολυμπιάδα, καθώς επίσης και στη μαθήτρια Τσαγκαλίδου Ζωή, η οποία πέτυχε στη συγκεκριμένη Ολυμπιάδα διάκριση με Εύφημη Μνεία, σε ένα περιβάλλον πολύ μεγάλου ανταγωνισμού και ανάμεσα σε 382 μαθητές από 84 χώρες από όλη την υφήλιο.

Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, καθώς και η Αντιδήμαρχος παιδείας κα Δέσποινα Παρτσαλίδου, η οποία παραβρέθηκε στη συνάντηση, ανέφεραν ότι τα παιδιά της Ξάνθης μας, έκαναν για ακόμη μια φορά υπερήφανους.

Με αυτή την επιτυχία τους, τόνισε ο Δήμαρχος, κατάφεραν να προβάλλουν και να κάνουν ακόμη πιο γνωστή την Ξάνθη μας σε όλο το κόσμο.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι συνάρτηση του ταλέντου, αλλά κυρίως της σκληρής, μεθοδικής δουλειάς των μαθητών και της εξαιρετικής συνεργασίας με τους καθηγητές τους.

Σχετικά Άρθρα