Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχές αλλά και 200 πακέτα με τρόφιμα μοίρασε ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης

Το Τοπικό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, διένειμε την Τετάρτη, 23.12.2015, διακόσια (200) πακέτα με τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που ανήκουν σε οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης.

Τα πακέτα περιείχαν λάδι, αλεύρι, γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, ζαχαρωτά, κονσέρβες, παιδικές τροφές κ.α. Τα είδη αυτά συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των συμπολιτών μας στα «καλάθια» που το Τοπικό Τμήμα Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. έχει τοποθετήσει για το σκοπό αυτό σε διάφορα Πολυκαταστήματα της περιοχής μας, από προσφορές της εταιρίας ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και από αγορά προϊόντων από το Τοπικό Τμήμα Ξάνθης του Ε.Ε.Σ.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Τοπικού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους πολίτες που συνέβαλαν έμπρακτα στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, την εταιρία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για τη διάθεση προϊόντων καθώς και τα πολυκαταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, SMART για την αρωγή τους στην συλλογή τροφίμων.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρά και ανθρωπιά.

Σχετικά Άρθρα