Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχάριστες παιδικές ορθοπεταλιές στην κεντρική πλατεία Ξάνθης

phgasos (14) phgasos phgasos (1) phgasos (2) phgasos (3) phgasos (4) phgasos (5) phgasos (6) phgasos (7) phgasos (8) phgasos (9) phgasos (10) phgasos (11) phgasos (12) phgasos (13)

Σάββατο πρωί στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης  με τον ΠΗΓΑΣΟ. Επιμένοντας να ομορφαίνει την ζωή με ό,τι αξίζει να μετέχει κανείς σ’ αυτήν την Πόλη. Ευχάριστες παιδικές ορθοπεταλιές έλαβαν χώρα το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου στο πάρκο της κεντρικής πλατείας Ξάνθης κατά την διάρκεια των ποδηλατικών παιχνιδιών που με έντεχνη φροντίδα πραγματοποίησε ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημο μέλος της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας.

Δεκάδες μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες μετείχαν και κοινώνησαν σε ένα επιτυχημένο τολμηρό χωροταξικό σκόρπισμα δράσεων που έστησαν τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ, ποδεικνύοντας αθώα και φανερά την πρόθεση της ενσωμάτωσής τους  στις αρχές και τις αξίες της αυθεντικότητας και ομαδικότητας που προτάσσει ο ποδηλατικός σύλλογος της Πόλης.

Συγκινητική και γενναιόδωρη στάθηκε επίσης η ποδηλατική συμμετοχή του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με τον ιδιαίτερο αυθορμητισμό της νιότης τους.

Σημαντικές τέλος οι θεσμικές παρουσίες του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μιχάλη Λομβαρδέα και του Προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτη Μάρκου.

Με εκτίμηση

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα