slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

«Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού» για το 2019 ο δήμος Παγγαίου… την ίδια ώρα η Ξάνθη αιμορραγεί στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων

 

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη με αφορμή τη ανακήρυξη του Δήμου Παγγαίου ως «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού» για το 2019 από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών και Πόλεων Αθλητισμού, σε ειδική εκδήλωση στo Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες την περασμένη Τρίτη.

Στην επιστολή του ο κ. Μέτιος εκφράζει τα συγχαρητήριά του για τη διάκριση του Δήμου Παγγαίου και αναφέρει πως η Περιφέρεια ΑΜΘ θα στηρίξει τις αθλητικές δράσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος για την προαγωγή της υγείας, της ενσωμάτωσης, της εκπαίδευσης και του σεβασμού.

 

σ.ε. την ίδια ώρα που δίπλα μας θα υπάρχει η Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού στον Δήμο Ξάνθης οι αθλητικές υποδομές είναι απαξιωμένες σε μέγιστο βαθμό… και κανείς από την Δημοτική αρχή Δημαρχόπουλου δεν ασχολείται… Μαυρίστε τους!!!

Σχετικά Άρθρα