slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ευρεία αποδοχή λαμβάνει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σαλτούρου. Καθημερινά νέα στελέχη της ΝΔ συντάσσονται στο πλευρό του.

Χθες 01/07/2019 ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και είχε σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο κο Άγγελο Μπεμπεκίδη, στον οποίο μετέφερε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας  «για την ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, την απόλυτη προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζομένων και το σημαντικό ρόλο του κόσμου της εργασίας στην Ελλάδα του αύριο».

Κατόπιν μετέβη στο ΚΑΠΗ όπου συνομίλησε με τους εκεί παρευρισκόμενους , ενώ το βράδυ επισκέφθηκε τον Πολύσιτο, τη Συδινή, το Σέλινο και το Σέλερο.

 

σ.ε. Έχει αλλάξει αρκετά το κλίμα την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές αφού η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σαλτούρου λαμβάνει καθημερινά και μεγαλύτερης αποδοχής τόσο από στελέχη της ΝΔ τοπικά όσο και από την βάση του κόμματος. Ο Σαλτούρος τάχθηκε από την πρώτη μέρα στο πλευρό του νέου προέδρου του κόμματος χωρίς αμφιταλαντεύσεις κι έτσι τώρα που είναι υποψήφιος συσπειρώνει και όλους τους Μητσοτακικούς της Ξάνθης στο πλευρό του.

Σχετικά Άρθρα