slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιχειρηματίας από την Ξάνθη θα πληρώσει πρόστιμο 24.000 ευρώ για την βάπτιση της κόρης του!!!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας καφέ κ. Δημήτρης Ασβεστάς με τις τραγελαφικές καταστάσεις που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην Ξάνθη. Ο κ. Ασβεστά διαθέτει δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ένα καφέ και ένα ταβερνάκι) αντικριστά στον πεζόδρομο της Δαγκλή και θέλησε να γιορτάσει μαζί με τους φίλου του την βάπτιση της κόρης του.

Για τον σκοπό αυτό έβγαλε μερικά έξτρα τραπέζια μαζί με καρέκλες μιας και στον πεζόδρομο το απόγευμα του Σαββάτου δεν είναι ανοικτά τα καταστήματα και η κίνηση είναι περιορισμένη. Τι το ήθελε; Περαστικοί (και άλλοι επαγγελματίες) είδαν τα στολισμένα τραπέζια και νόμισαν ότι «θα τους φάει την δουλειά» ή ότι «θα τα κονομήσει» φιλοξενώντας στο μαγαζί του κάποιον γάμο!!!!

Έτσι τον τάραξαν στις επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία και άρχισαν να βρίζουν από το facebook!!! Δεν ήξεραν ότι ο άνθρωπος γιόρταζε με την οικογένεια του την βάπτιση της κόρης του κα ότι όποιος περνούσε από εκεί τον κερνούσε κρασί και του έλεγε να καθίσει μαζί του.

Βέβαια η αστυνομία αφού είμαστε και σε μια χώρα που όλα δουλεύουν ρολόι (!!!!!!) πήγε και τον έγραψε όχι μία φορά αλλά δύο φορές μέσα σε δύο ώρες που κράτησε η δεξίωση. Ο Άτυχος επιχειρηματίας θα κληθεί τώρα να πληρώσει 12.000 x 2 = 24.000 ευρώ και ο Δήμος Ξάνθης που έχει λύσει και όλαααα τα άλλα προβλήματα της πόλης τον παραπέμπει λέει και στην επιτροπή ποιότητας ζωής για να του πάρουν και την άδεια από το μαγαζί!!!!!!!!!!!!!!!

 

*Να γελάσω με αυτήν την πόλη ή να κλάψω φίλε Ξανθιώτη;;;; Ή να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω;

Σχετικά Άρθρα